JORNADA DE VOLUNTARIAT PER A LA CONSERVACIÓ I RESTAURACIÓ D’ECOSISTEMES LACUSTRES DE L’ALT PIRINEU

ds. 13 juliol 2019
  • Activitat de natura
  • Camps de treball i voluntariat

L’activitat de conservació i restauració d’ecosistemes lacustres consisteix en fer un control i eliminació d’espècies al·lòctones de peixos als estanys d’alta muntanya del Pirineu Occidental, per la recuperació de les espècies autòctones.
Es realitzarà una mostra de pesca científica amb trampes, xarxes i pesca elèctrica.
Concretament l’actuació es realitzarà a Tres estanys. Per arribar fins al punt on es realitzarà l’activitat, s’ha de fer una aproximació caminant de 2 hores aproximadament.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-07-13 00:00:00 2019-07-13 00:00:00 Europe/Madrid JORNADA DE VOLUNTARIAT PER A LA CONSERVACIÓ I RESTAURACIÓ D’ECOSISTEMES LACUSTRES DE L’ALT PIRINEU L’activitat de conservació i restauració d’ecosistemes lacustres consisteix en fer un control i eliminació d’espècies al·lòctones de peixos als estanys d’alta muntanya del Pirineu Occidental, per la recuperació de les espècies autòctones. Es realitzarà una mostra de pesca científica amb trampes, xarxes i pesca elèctrica. Concretament l’actuació es realitzarà a Tres estanys. Per arribar fins al punt on es realitzarà l’activitat, s’ha de fer una aproximació caminant de 2 hores aproximadament. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Associació Sorellona

Organitzadors

imatge de Associació Sorellona