X Marxa Valls de Cardós

dg. 13 octubre 201908:3015:00
  • Esports
  • Rutes i sortides

La X Marxa es realitza en diumenge i fora de l’estiu per animar als veïns i veïnes que en altres dates on els hi és possible per motius de treball, a conèixer l’entorn de primera mà.

Informació bàsica de la X Marxa de les Valls de Cardós.

Hora de sortida: 8:30 Plaça de Tavascan, al pont Romànic. (recollida de dorsals a partir de les 7:45).

Hora d’arribada: Fins les 15:00 Poliesportiu Ribera de Cardós, on es farà el dinar.

Recorregut: Inici Tavascan (1100m)-Aineto-Lleret-Cortals de Lladrós-Coll de Jou (1840m)- Borda de Vidal-Bordes de Nibrós-Estaon-Anàs-Bonestarre-Ribera de Cardós, punt final. Recorregut lineal d’una sola direcció, el retorn al punt d’inici es farà amb vehicle.

Esmorzar pallarès als Cortals de Lladrós.

Itinerari que segueix en bona part el traçat del GR11, amb senyalització ratlla blanca i vermella, i des d’Estaon a Ribera de Cardós, amb cintes de plàstic o senyalització ratlla groga. El desnivell és positiu fins al Coll de Jou i des d’allà tot és desnivell negatiu fins a Ribera de Cardós.

Es recomana al públic major de 18 anys o bé a partir de 12 anys amb acompanyament d’un adult. Hi ha un petit tram entre Aineto i Lleret amb exposició al buit, sense cap dificultat tècnica.

Es recomana estar habituat a caminar i dur calçat adequat per muntanya i roba d’abric.

En cas de mal temps l’activitat quedarà aplaçada per al 2020.

En cas de no poder realitzar tota la ruta, es farà un guiatge després de l’esmorzar des dels Cortals de Lladrós fins a Ribera de Cardós, per una ruta alternativa de desnivell negatiu.

Les inscripcions es faran mitjançant www.inscripcions.cat, X Marxa de les Valls de Cardós.

Més info a la web de L’Associació Cultural, Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós www.vallsdecardos.cat

Col.laboren els ajuntaments de Lladorre, Vall de Cardós i Esterri de Cardós i la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, així com alguns establiments de la vall anunciats a la web de l’associació.

Dificultat exigent Sense dificultat tècnica
Distància: 16 km
Desnivell: 800m.
Data: 21 juliol
Hora: 08:30 h.
Preu: 16€
Lloc de trobada: Tavascan
Inscripcions: www.inscripcions.cat

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

687195280

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-13 08:30:00 2019-10-13 15:00:00 Europe/Madrid X Marxa Valls de Cardós La X Marxa es realitza en diumenge i fora de l’estiu per animar als veïns i veïnes que en altres dates on els hi és possible per motius de treball, a conèixer l’entorn de primera mà. Informació bàsica de la X Marxa de les Valls de Cardós. Hora de sortida: 8:30 Plaça de Tavascan, al pont Romànic. (recollida de dorsals a partir de les 7:45). Hora d’arribada: Fins les 15:00 Poliesportiu Ribera de Cardós, on es farà el dinar. Recorregut: Inici Tavascan (1100m)-Aineto-Lleret-Cortals de Lladrós-Coll de Jou (1840m)- Borda de Vidal-Bordes de Nibrós-Estaon-Anàs-Bonestarre-Ribera de Cardós, punt final. Recorregut lineal d’una sola direcció, el retorn al punt d’inici es farà amb vehicle. Esmorzar pallarès als Cortals de Lladrós. Itinerari que segueix en bona part el traçat del GR11, amb senyalització ratlla blanca i vermella, i des d’Estaon a Ribera de Cardós, amb cintes de plàstic o senyalització ratlla groga. El desnivell és positiu fins al Coll de Jou i des d’allà tot és desnivell negatiu fins a Ribera de Cardós. Es recomana al públic major de 18 anys o bé a partir de 12 anys amb acompanyament d’un adult. Hi ha un petit tram entre Aineto i Lleret amb exposició al buit, sense cap dificultat tècnica. Es recomana estar habituat a caminar i dur calçat adequat per muntanya i roba d’abric. En cas de mal temps l’activitat quedarà aplaçada per al 2020. En cas de no poder realitzar tota la ruta, es farà un guiatge després de l’esmorzar des dels Cortals de Lladrós fins a Ribera de Cardós, per una ruta alternativa de desnivell negatiu. Les inscripcions es faran mitjançant www.inscripcions.cat, X Marxa de les Valls de Cardós. Més info a la web de L’Associació Cultural, Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós www.vallsdecardos.cat Col.laboren els ajuntaments de Lladorre, Vall de Cardós i Esterri de Cardós i la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, així com alguns establiments de la vall anunciats a la web de l’associació. Dificultat exigent Sense dificultat tècnica Distància: 16 km Desnivell: 800m. Data: 21 juliol Hora: 08:30 h. Preu: 16€ Lloc de trobada: Tavascan Inscripcions: www.inscripcions.cat Pallars Sobirà

Organitzadors