Jornada "Com crear marca de territori: Pensant el Pirineu a les valls de Cardós"

dc. 19 juny 201909:3017:30
  • Jornades i Xerrades

La creació de marca és, segurament, un dels punts culminants dels processos de reflexió estratègica d’un territori. Un procés que de forma imprescindible cal que les comunitats abordin per definir i consensuar què volen ser, perquè, i com volen ser reconegudes

9.30h. Recepció de participants

9.45h. Presentació. IDAPA i Comunitat de municipis cardosencs.

10.00h. Decidir on volem anar. No n’hi ha prou amb bones idees... Magí Seritjol, gestor cultural i director del Festival Tarraco Viva.

11.00h. La marca i el seu relat. Com explicar-nos per què ens entenguin bé. Pau Canaleta. Consultor en comunicació estratègica i marca de territori.

12.00h. Pausa - cafè

12.30h. La marca als territoris. Destriar el gra de la palla i fer-ho en consens. Jordi de San Eugenio. Doctor en comunicació social, especialista en marques territorials. Modera la jornada: Rafel López Monné, geògraf, fotògraf i consultor en senderisme.

13.30h. Mitja part - dinar informal a peu dret

15.30h-17.30h. Construir marca de territori a les valls de Cardós. Dinàmica - taller amb els agents del territori per posar en pràctica els conceptes introduïts durant el matí al cas específic de les valls de Cardós.

Perquè aquesta jornada a les valls de Cardós? Els tres municipis de les valls de Cardós van decidir elaborar un pla estratègic conjunt que els orientés a l’hora de tirar endavant aquelles accions que els permetessin arribar a ser l’indret que s’imaginen. La creació de marca de territori forma part d’aquest conjunt d’accions. La jornada que us proposem vol contribuir a donar a conèixer aquest tipus de processos, específicament si tenen components innovadores, i facilitar la seva transferència a altres indrets del Pirineu.

A qui va dirigida aquesta jornada? A totes les persones, tècnics, empreses, i agents interessats que volen impulsar un procés de posada en valor i comunicació del seus territoris a partir de la singularitizació, la diferenciació i el reconeixement de la seva identitat.

Inscripcions: Al següent enllaç o al telèfon 973620670. L’assistència a la jornada és gratuïta. Cal inscripció prèvia a la jornada i al dinar.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

687195280

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-06-19 09:30:00 2019-06-19 17:30:00 Europe/Madrid Jornada "Com crear marca de territori: Pensant el Pirineu a les valls de Cardós" La creació de marca és, segurament, un dels punts culminants dels processos de reflexió estratègica d’un territori. Un procés que de forma imprescindible cal que les comunitats abordin per definir i consensuar què volen ser, perquè, i com volen ser reconegudes 9.30h. Recepció de participants 9.45h. Presentació. IDAPA i Comunitat de municipis cardosencs. 10.00h. Decidir on volem anar. No n’hi ha prou amb bones idees... Magí Seritjol, gestor cultural i director del Festival Tarraco Viva. 11.00h. La marca i el seu relat. Com explicar-nos per què ens entenguin bé. Pau Canaleta. Consultor en comunicació estratègica i marca de territori. 12.00h. Pausa - cafè 12.30h. La marca als territoris. Destriar el gra de la palla i fer-ho en consens. Jordi de San Eugenio. Doctor en comunicació social, especialista en marques territorials. Modera la jornada: Rafel López Monné, geògraf, fotògraf i consultor en senderisme. 13.30h. Mitja part - dinar informal a peu dret 15.30h-17.30h. Construir marca de territori a les valls de Cardós. Dinàmica - taller amb els agents del territori per posar en pràctica els conceptes introduïts durant el matí al cas específic de les valls de Cardós. Perquè aquesta jornada a les valls de Cardós? Els tres municipis de les valls de Cardós van decidir elaborar un pla estratègic conjunt que els orientés a l’hora de tirar endavant aquelles accions que els permetessin arribar a ser l’indret que s’imaginen. La creació de marca de territori forma part d’aquest conjunt d’accions. La jornada que us proposem vol contribuir a donar a conèixer aquest tipus de processos, específicament si tenen components innovadores, i facilitar la seva transferència a altres indrets del Pirineu. A qui va dirigida aquesta jornada? A totes les persones, tècnics, empreses, i agents interessats que volen impulsar un procés de posada en valor i comunicació del seus territoris a partir de la singularitizació, la diferenciació i el reconeixement de la seva identitat. Inscripcions: Al següent enllaç o al telèfon 973620670. L’assistència a la jornada és gratuïta. Cal inscripció prèvia a la jornada i al dinar. Tavascan

Organitzadors