DOCUMENTAL DEL MES

dj. 03 desembre 2020
a
dj. 17 desembre 2020
  • Cinema i vídeo

Davant la situació generada amb motiu de la Covid-19 que va suposar la suspensió temporal dels Documentals del Mes, DocsBarcelona ofereix l’oportunitat de disposar d’un enllaç (amb contrasenya) per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquest documental des de casa.

Per veure el documental en streaming podeu omplir el següent formulari i rebreu l’enllaç i contrasenya d’accés al documental ONLINE I GRATUÏT.

Formulari: https://forms.gle/fvCLSuaCiBPEgFGn6

Recordeu que l’accés a la sala virtual estarà accessible només des del dia 3 al 17 de desembre.

 

OVERSEAS

Direcció: Sung-A Yoon .

Any: 2019, 90 min.

VO en anglès, tagal i ilongo, subtitulada en català.

País: Bèlgica, França .

Tràiler: https://youtu.be/U1ieJw7CyvM

SINOPSI

Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l’estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-A Yoon barreja l’humor negre i la denúncia social, al mateix temps que posa en evidència una forma encoberta d’esclavitud moderna.

Overseas segueix l’etapa de formació d’un grup de dones que es preparen per afrontar una nova vida lluny de casa. La majoria dels contractes laborals, les obliguen a passar anys sense poder veure ni els fills ni la família. Durant les sessions de formació a l’escola, les alumnes practiquen tant el paper d’empleada com el mestressa, fet que dona peu a situacions surrealistes i alhora corprenedores. Aviat seran exportades a l’estranger com si fossin mercaderies i quedaran soles davant l’explotació laboral i agressions de tot tipus. Una història commovedora que mostra la determinació d'unes dones valentes, que s’agermanen sense perdre el sentit de l’humor i que comparteixen estratègies per afrontar el futur amb fermesa.

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-12-03 00:00:00 2020-12-17 00:00:00 Europe/Madrid DOCUMENTAL DEL MES Davant la situació generada amb motiu de la Covid-19 que va suposar la suspensió temporal dels Documentals del Mes, DocsBarcelona ofereix l’oportunitat de disposar d’un enllaç (amb contrasenya) per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquest documental des de casa. Per veure el documental en streaming podeu omplir el següent formulari i rebreu l’enllaç i contrasenya d’accés al documental ONLINE I GRATUÏT. Formulari: https://forms.gle/fvCLSuaCiBPEgFGn6 Recordeu que l’accés a la sala virtual estarà accessible només des del dia 3 al 17 de desembre.   OVERSEAS Direcció: Sung-A Yoon . Any: 2019, 90 min. VO en anglès, tagal i ilongo, subtitulada en català. País: Bèlgica, França . Tràiler: https://youtu.be/U1ieJw7CyvM SINOPSI Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l’estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-A Yoon barreja l’humor negre i la denúncia social, al mateix temps que posa en evidència una forma encoberta d’esclavitud moderna. Overseas segueix l’etapa de formació d’un grup de dones que es preparen per afrontar una nova vida lluny de casa. La majoria dels contractes laborals, les obliguen a passar anys sense poder veure ni els fills ni la família. Durant les sessions de formació a l’escola, les alumnes practiquen tant el paper d’empleada com el mestressa, fet que dona peu a situacions surrealistes i alhora corprenedores. Aviat seran exportades a l’estranger com si fossin mercaderies i quedaran soles davant l’explotació laboral i agressions de tot tipus. Una història commovedora que mostra la determinació d'unes dones valentes, que s’agermanen sense perdre el sentit de l’humor i que comparteixen estratègies per afrontar el futur amb fermesa.   Esterri d'Àneu

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà