DANSÀNEU: Concert de MISHIMA en col·laboració amb la companyia de dansa de LAIA SANTANACH

ds. 31 juliol 202122:3023:30
  • Fires i festivals
  • Música
  • Teatre i dansa

22.30 h
Recinte firal / Esterri d’Àneu
A les 22.30 h, presentació de TRADERE, una coproducció del Dansàneu, Fira Mediterrània, Ballet Nacional de Marseille i Mercat de les Flors. Seguint el fil d’Àer, Laia Santanach continua centrant el seu treball de creació contemporània en l’arrel i el concepte de la tradició. A Tradere, proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu, reflexiona sobre les tradicions occidentals que impliquen l’exposició del cos.
Seguidament (a les 23 h), MISHIMA presenta en concert l’àlbum Ara i res, amb les incursions de la companyia de Laia Santanach en una experimentació única propiciada pel Dansàneu. Dins el programa Parelles de ball de l’ACPDC. Amb David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria).
18€ anticipada | 25€ taquilla

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 626 005 / 973 626 568
Afegeix al teu calendari 2021-07-31 22:30:00 2021-07-31 23:30:00 Europe/Madrid DANSÀNEU: Concert de MISHIMA en col·laboració amb la companyia de dansa de LAIA SANTANACH 22.30 h Recinte firal / Esterri d’Àneu A les 22.30 h, presentació de TRADERE, una coproducció del Dansàneu, Fira Mediterrània, Ballet Nacional de Marseille i Mercat de les Flors. Seguint el fil d’Àer, Laia Santanach continua centrant el seu treball de creació contemporània en l’arrel i el concepte de la tradició. A Tradere, proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu, reflexiona sobre les tradicions occidentals que impliquen l’exposició del cos. Seguidament (a les 23 h), MISHIMA presenta en concert l’àlbum Ara i res, amb les incursions de la companyia de Laia Santanach en una experimentació única propiciada pel Dansàneu. Dins el programa Parelles de ball de l’ACPDC. Amb David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria). 18€ anticipada | 25€ taquilla Valls d'Àneu

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà