Viatge pictòric al Mont Fuji. Amb l’escriptor Suso Mourelo

ds. 12 juny 202119:0020:30
  • Jornades i Xerrades
  • Literatura

Per assistir a la xerrada, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710.

El Mont Fuji és molt més que una gran muntanya. Considerada sagrada pel sintoisme i el budisme, ha marcat la literatura i l’art del Japó. El seu perfil s’ha convertit en una icona recognoscible a tot el món gràcies sobretot als gravats d’Hiroshige i Hokusai.
L’últim llibre del Suso Mourelo narra la història i l’empremta d’aquesta muntanya i dels seus dos principals artistes. Una història que l’escriptor ens presentarà en aquesta xerrada.
Bon amic de NaturaLlibres i d’Alins, el Suso és autor de narrativa de viatge i està especialitzat en Àsia, regió a la qual ha dedicat cinc llibres. Periodista i màster en Relacions Internacionals, ha exercit com a reporter, guionista i professor d’història i cultura d’Europa i Àsia en universitats espanyoles i nord-americanes. Els seus últims títols són 'En el barco de Ise. Viaje literario por Japón', 'La naturaleza del silencio' i 'El Japón de Hokusai' (tots els podreu trobar a NaturaLlibres). Ha viscut al Regne Unit, Suïssa i Estats Units, on va ser coordinador d’exposicions internacionals a l’Indianapolis Museum of Art. Des 2016 resideix parcialment al Japó. I durant aquestes jornades tindrem el plaer d’acollir-lo a les nostres terres!

Per assistir a la xerrada, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-12 19:00:00 2021-06-12 20:30:00 Europe/Madrid Viatge pictòric al Mont Fuji. Amb l’escriptor Suso Mourelo Per assistir a la xerrada, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. El Mont Fuji és molt més que una gran muntanya. Considerada sagrada pel sintoisme i el budisme, ha marcat la literatura i l’art del Japó. El seu perfil s’ha convertit en una icona recognoscible a tot el món gràcies sobretot als gravats d’Hiroshige i Hokusai. L’últim llibre del Suso Mourelo narra la història i l’empremta d’aquesta muntanya i dels seus dos principals artistes. Una història que l’escriptor ens presentarà en aquesta xerrada. Bon amic de NaturaLlibres i d’Alins, el Suso és autor de narrativa de viatge i està especialitzat en Àsia, regió a la qual ha dedicat cinc llibres. Periodista i màster en Relacions Internacionals, ha exercit com a reporter, guionista i professor d’història i cultura d’Europa i Àsia en universitats espanyoles i nord-americanes. Els seus últims títols són 'En el barco de Ise. Viaje literario por Japón', 'La naturaleza del silencio' i 'El Japón de Hokusai' (tots els podreu trobar a NaturaLlibres). Ha viscut al Regne Unit, Suïssa i Estats Units, on va ser coordinador d’exposicions internacionals a l’Indianapolis Museum of Art. Des 2016 resideix parcialment al Japó. I durant aquestes jornades tindrem el plaer d’acollir-lo a les nostres terres! Per assistir a la xerrada, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Alins

Inscrits

imatge de NaturaLlibres

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres