#TallerNL de decoració nadalenca amb elements naturals

dt. 07 desembre 202118:0019:30
  • Cursos i tallers

Taller de decoració nadalenca
Aprèn com adornar la casa amb elements naturals
Amb la florista Miriam Masramon

Per assistir al taller, demana la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710

Aquest Nadal, us proposem deixar entrar la Natura dins de casa i guarnir la vostra llar amb propostes diferents, rústiques i originals, que a més són fàcils d’elaborar i assequibles per a tothom.
La florista Miriam Masramon ens ensenyarà com reutilitzar material que el bosc ens regala en un taller* que es durà a terme dimarts 7 de desembre a les 18:00h a NaturaLlibres. Aprendrem com fer un centre de taula amb branques d’avet i pinyes, portaesmelmes amb filferro i bugies per aromatitzar les habitacions amb olor a boscam.
Ens endurem els objectes que confeccionem i sortirem del taller carregats d’un munt d’idees més, per continuar treballant pel nostre compte i posar-ho tot ben maco aquestes festes!

* Taller apte per a realitzar en família amb nens i nenes a partir de 8 anys.

MIRIAM MASRAMON MUNTADAS va néixer envoltada dels camps, pastures i boscos del Lluçanès fa 38 anys. S’ha format com a oficial florista a l’Escola de Paisatgisme i Disseny Floral de Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i dissenyadora gràfica, durant molts anys s’ha encarregat de la gestió, promoció i lideratge de diverses empreses. És una apassionada de la muntanya, la natura i la música; passió, aquesta última, de la que va fer també una professió.

Activitat organitzada amb el suport de l’Ajuntament d’Alins.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-12-07 18:00:00 2021-12-07 19:30:00 Europe/Madrid #TallerNL de decoració nadalenca amb elements naturals Taller de decoració nadalenca Aprèn com adornar la casa amb elements naturals Amb la florista Miriam Masramon Per assistir al taller, demana la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710 Aquest Nadal, us proposem deixar entrar la Natura dins de casa i guarnir la vostra llar amb propostes diferents, rústiques i originals, que a més són fàcils d’elaborar i assequibles per a tothom. La florista Miriam Masramon ens ensenyarà com reutilitzar material que el bosc ens regala en un taller* que es durà a terme dimarts 7 de desembre a les 18:00h a NaturaLlibres. Aprendrem com fer un centre de taula amb branques d’avet i pinyes, portaesmelmes amb filferro i bugies per aromatitzar les habitacions amb olor a boscam. Ens endurem els objectes que confeccionem i sortirem del taller carregats d’un munt d’idees més, per continuar treballant pel nostre compte i posar-ho tot ben maco aquestes festes! * Taller apte per a realitzar en família amb nens i nenes a partir de 8 anys. MIRIAM MASRAMON MUNTADAS va néixer envoltada dels camps, pastures i boscos del Lluçanès fa 38 anys. S’ha format com a oficial florista a l’Escola de Paisatgisme i Disseny Floral de Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i dissenyadora gràfica, durant molts anys s’ha encarregat de la gestió, promoció i lideratge de diverses empreses. És una apassionada de la muntanya, la natura i la música; passió, aquesta última, de la que va fer també una professió. Activitat organitzada amb el suport de l’Ajuntament d’Alins. ALINS

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres