Grup de lectura NL. Boulder, amb la participació de l’Eva Baltasar

dt. 20 juliol 202119:0020:30
  • Literatura

Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre!

Va ser premi Òmnium a la millor novel·la de l’any 2020, i si encara no l’heu llegit, aquest pròxim Grup de lectura NL serà l’excusa perfecta per endinsar-vos dins les 160 pàgines de 'Boulder' i compartir les vostres impressions amb l’escriptora Eva Baltasar, que ens acompanyarà en aquesta trobada. Serà el dimarts 20 de juliol a les 19.00h a NaturaLlibres.

SINOPSI DEL LLIBRE
La protagonista de 'Boulder' és una dona atreta per la solitud com per un imant. Es guanya la vida fent de cuinera en un buc —la situació perfecta: una cabina, l’oceà, moltes hores per encarar el buit i algun port on conèixer dones. Fins que una la reté, se l’emporta entre les quatre parets d’una casa i l’embarca en la gestació assistida d’una criatura. ¿Què en farà, la maternitat, de l’amant coneguda en un bar? ¿I què farà ella a la gàbia?
L’obra de Baltasar torna a atracar entre nosaltres amb una heroïna com només sap crear-les ella: camuflada amb un nom geològic —el de les roques solitàries enmig del mar— i perfectament intractable, si no fos que caus als seus peus.

“Diu que m’assemblo a les grans roques solitàries que hi ha al sud de la Patagònia, peces de món que van sobrar després de la creació, aïllades, exposades a tot. Ningú sap d’on vénen. Ni elles ho entenen…”

Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-07-20 19:00:00 2021-07-20 20:30:00 Europe/Madrid Grup de lectura NL. Boulder, amb la participació de l’Eva Baltasar Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! Va ser premi Òmnium a la millor novel·la de l’any 2020, i si encara no l’heu llegit, aquest pròxim Grup de lectura NL serà l’excusa perfecta per endinsar-vos dins les 160 pàgines de 'Boulder' i compartir les vostres impressions amb l’escriptora Eva Baltasar, que ens acompanyarà en aquesta trobada. Serà el dimarts 20 de juliol a les 19.00h a NaturaLlibres. SINOPSI DEL LLIBRE La protagonista de 'Boulder' és una dona atreta per la solitud com per un imant. Es guanya la vida fent de cuinera en un buc —la situació perfecta: una cabina, l’oceà, moltes hores per encarar el buit i algun port on conèixer dones. Fins que una la reté, se l’emporta entre les quatre parets d’una casa i l’embarca en la gestació assistida d’una criatura. ¿Què en farà, la maternitat, de l’amant coneguda en un bar? ¿I què farà ella a la gàbia? L’obra de Baltasar torna a atracar entre nosaltres amb una heroïna com només sap crear-les ella: camuflada amb un nom geològic —el de les roques solitàries enmig del mar— i perfectament intractable, si no fos que caus als seus peus. “Diu que m’assemblo a les grans roques solitàries que hi ha al sud de la Patagònia, peces de món que van sobrar després de la creació, aïllades, exposades a tot. Ningú sap d’on vénen. Ni elles ho entenen…” Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! Alins

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres