Grup de lectura: A l’amic escocès, amb la participació de la Maria Barbal

ds. 22 maig 202117:0018:30
  • Literatura

* Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! *

“Llavors, quan ens vam conèixer, jo estava tan enrabiat amb aquella guerra, aquell desastre, amb aquella Espanya…”

Us convoquem a una nova trobada del Grup de lectura NL amb el llibre A l’amic escocés, el títol que la seva escriptora Maria Barbal ha triat per vindre’l amb tots nosaltres a comentar.
És tot un goig per NaturaLlibres comptar amb la participació de la últim Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, en aquesta xerrada que tindrà lloc a la llibreria el dissabte 22 de maig a les 17.00h.

Sinopsi del llibre
El dibuix del jardí de l’hospital on dos soldats ferits s’estan curant porta una dedicatòria: «A l’amic escocès». La va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçada a un brigadista de la Guerra Civil Espanyola. Tant l’un com l’altre contribueixen a fer memorable aquesta novel·la.
Assistim a la infantesa i la joventut del Benet, al seu ampli ambient familiar, a com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, a la seva gran història d’amor i a l’amistat, que ha crescut forta en moments difícils i s’alça per damunt dels anys. El George ens assabentarà del que encara ens faltava conèixer de tots dos i llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha posat les arrels a la terra de l’altre.

“El petit arbre alçat del seu dibuix, aquell que jo havia impedit arrelar perquè me’l volia emportar llavors mateix, havia crescut dins meu i s’havia fet un lloc en terra ferma.”

* Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! *

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-05-22 17:00:00 2021-05-22 18:30:00 Europe/Madrid Grup de lectura: A l’amic escocès, amb la participació de la Maria Barbal * Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! * “Llavors, quan ens vam conèixer, jo estava tan enrabiat amb aquella guerra, aquell desastre, amb aquella Espanya…” Us convoquem a una nova trobada del Grup de lectura NL amb el llibre A l’amic escocés, el títol que la seva escriptora Maria Barbal ha triat per vindre’l amb tots nosaltres a comentar. És tot un goig per NaturaLlibres comptar amb la participació de la últim Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, en aquesta xerrada que tindrà lloc a la llibreria el dissabte 22 de maig a les 17.00h. Sinopsi del llibre El dibuix del jardí de l’hospital on dos soldats ferits s’estan curant porta una dedicatòria: «A l’amic escocès». La va escriure un noi nascut en un poble del Pirineu i està adreçada a un brigadista de la Guerra Civil Espanyola. Tant l’un com l’altre contribueixen a fer memorable aquesta novel·la. Assistim a la infantesa i la joventut del Benet, al seu ampli ambient familiar, a com renuncia a la ciutat i, acabada la guerra, a una carrera artística. També, a la seva gran història d’amor i a l’amistat, que ha crescut forta en moments difícils i s’alça per damunt dels anys. El George ens assabentarà del que encara ens faltava conèixer de tots dos i llavors, com si fos un arbre, s’adona que ha posat les arrels a la terra de l’altre. “El petit arbre alçat del seu dibuix, aquell que jo havia impedit arrelar perquè me’l volia emportar llavors mateix, havia crescut dins meu i s’havia fet un lloc en terra ferma.” * Per assistir a la tertúlia, envia un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Imprescindible haver-se llegit el llibre! * Alins

Inscrits

imatge de NaturaLlibres

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres