Grup de lectura: El país de neu, de Yasunari Kawabata. Amb l’escriptor i expert en literatura japonesa Suso Mourelo

ds. 12 juny 202117:0018:30
  • Literatura

Per assistir a la tertúlia, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710.

Tota una oportunitat per llegir al Premi Nobel japonès Yasunari Kawabata i comentar la lectura amb algú tan bon coneixedor de la seva obra con és l’escriptor Suso Mourelo.
La novel·la narra la història de Shimamura i el seu viatge a la regió que anomenen el País de Neu. Hi va atret pels colors del final de la tardor i per l’estil de vida tradicional que encara hi subsisteix, però sobretot hi va per poder veure una jove aprenent de geisha que va conèixer en un viatge anterior. Recorda vagament els trets del seu rostre maquillat de blanc i l’olor dels seus cabells, però, com més s’esforça a recordar, més se li entela la memòria. Només mirant-se el palmell de la mà esquerra aconsegueix notar encara la tebior del cos de la noia, de la qual no sap el nom, però que espera tornar a veure en aquest viatge que ha emprès a la recerca de la bellesa i que el portarà de la puresa de la neu a l’ardor del foc.
És imprescindible haver-se llegit el llibre per assistir. Si encara no el teniu, podeu encomanar un exemplar a NaturaLlibres.

Per assistir a la tertúlia, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alins

Telèfon de contacte: 

626534710

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-12 17:00:00 2021-06-12 18:30:00 Europe/Madrid Grup de lectura: El país de neu, de Yasunari Kawabata. Amb l’escriptor i expert en literatura japonesa Suso Mourelo Per assistir a la tertúlia, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Tota una oportunitat per llegir al Premi Nobel japonès Yasunari Kawabata i comentar la lectura amb algú tan bon coneixedor de la seva obra con és l’escriptor Suso Mourelo. La novel·la narra la història de Shimamura i el seu viatge a la regió que anomenen el País de Neu. Hi va atret pels colors del final de la tardor i per l’estil de vida tradicional que encara hi subsisteix, però sobretot hi va per poder veure una jove aprenent de geisha que va conèixer en un viatge anterior. Recorda vagament els trets del seu rostre maquillat de blanc i l’olor dels seus cabells, però, com més s’esforça a recordar, més se li entela la memòria. Només mirant-se el palmell de la mà esquerra aconsegueix notar encara la tebior del cos de la noia, de la qual no sap el nom, però que espera tornar a veure en aquest viatge que ha emprès a la recerca de la bellesa i que el portarà de la puresa de la neu a l’ardor del foc. És imprescindible haver-se llegit el llibre per assistir. Si encara no el teniu, podeu encomanar un exemplar a NaturaLlibres. Per assistir a la tertúlia, aconsegueix la teva plaça gratuïta enviant un correu electrònic a naturallibres@gmail.com o un WhatsApp al 626534710. Alins

Inscrits

imatge de NaturaLlibres

Organitzadors

imatge de NaturaLlibres