L’impacte de posar un producte agroalimentari al mercat

dv. 15 octubre 202115:1517:45
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Jornada tècnica a La Seu d’Urgell, divendres, 15 d’octubre de 2021.

Presentació
Davant de l’evolució d’agricultura i la ramaderia cap a un model cada cop més industrial i global, hi ha un altre tipus d’ elaboradors agroalimentaris, lligats al territori i amb consciència mediambiental, que s’enfronten al repte de fer arribar els seus productes de la manera més  sostenible possible.
Elaboració, transformació, conservació, embalatge, distribució i la manera de comunicar amb els consumidors són alguns del temes que tractarem en aquesta jornada.

Lloc de realització
Sala polivalent de la Fira de Sant Ermengol. La Seu d’Urgell (25700)

Programa
15.15 h Benvinguda
15.25 h Presentació de la jornada
Sr. Francesc Viaplana i Manresa, alcalde de la Seu d’Urgell.
15.30 h Arrels: un projecte de divulgació d’informació i coneixements d’un estil de vida basat en els valors de la natura i el món rural
Sr. Josep Sucarrats, director de la revista Arrels.
16.15 h Carn ecològica de porc: de l’Empordà al consumidor
Sr. Pino Delàs de l’empresa Llavora.
17.00 h El formatge de pastor: sostenibilitat i conservació del territori
Sr. Josep Venturos, president de l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans.
17.45 h Cloenda de la jornada.
Representant del DACC.

Inscripció

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alt Pirineu

Telèfon de contacte: 

973 352 358

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-10-15 15:15:00 2021-10-15 17:45:00 Europe/Madrid L’impacte de posar un producte agroalimentari al mercat Jornada tècnica a La Seu d’Urgell, divendres, 15 d’octubre de 2021. https://www.pallarssobira.cat/arees/promocio-economica/actualitat/agenda/l2019impacte-de-posar-un-producte-agroalimentari-al-mercat-1 L’impacte de posar un producte agroalimentari al mercat 2021-10-15T15:15:00+02:00 2021-10-15T17:45:00+02:00 Jornada tècnica a La Seu d’Urgell, divendres, 15 d’octubre de 2021. Presentació Davant de l’evolució d’agricultura i la ramaderia cap a un model cada cop més industrial i global, hi ha un altre tipus d’ elaboradors agroalimentaris, lligats al territori i amb consciència mediambiental, que s’enfronten al repte de fer arribar els seus productes de la manera més  sostenible possible. Elaboració, transformació, conservació, embalatge, distribució i la manera de comunicar amb els consumidors són alguns del temes que tractarem en aquesta jornada. Lloc de realització Sala polivalent de la Fira de Sant Ermengol. La Seu d’Urgell (25700) Programa 15.15 h Benvinguda 15.25 h Presentació de la jornada Sr. Francesc Viaplana i Manresa, alcalde de la Seu d’Urgell. 15.30 h Arrels: un projecte de divulgació d’informació i coneixements d’un estil de vida basat en els valors de la natura i el món rural Sr. Josep Sucarrats, director de la revista Arrels. 16.15 h Carn ecològica de porc: de l’Empordà al consumidor Sr. Pino Delàs de l’empresa Llavora. 17.00 h El formatge de pastor: sostenibilitat i conservació del territori Sr. Josep Venturos, president de l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans. 17.45 h Cloenda de la jornada. Representant del DACC. Inscripció La Seu d’Urgell

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19