Biodiversitat pràctica a l'horta ecològica

dt. 18 maig 202109:4512:00
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

La gestió de la sanitat i la fertilitat de l'hort ecològic passa necessàriament pel foment de la biodiversitat. Biodiversitat de l’entorn, vegetal, animal, edàfica, cultivada, espontània o instal·lada per la mà pagesa és una eina clau en la gestió de l’horta ecològica tant a petita com a gran escala. Com afavorir-la? Com crear entorns realment diversos i funcionals? Quines infraestructures ecològiques es poden implantar als horts?

La jornada, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya amb el suport de l'Espai de Recursos Agroecològics, vol posar de manifest que si es col·labora amb la natura, el seu retorn en vers els nostres objectius hortícoles és exuberant! 

S’aportaran idees i recursos pràctics per engrescar-se a crear punts de biodiversitat i elements que resultaran molt útils per atraure i potenciar la fauna útil.

Programa

Inscripcions

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-05-18 09:45:00 2021-05-18 12:00:00 Europe/Madrid Biodiversitat pràctica a l'horta ecològica La gestió de la sanitat i la fertilitat de l'hort ecològic passa necessàriament pel foment de la biodiversitat. Biodiversitat de l’entorn, vegetal, animal, edàfica, cultivada, espontània o instal·lada per la mà pagesa és una eina clau en la gestió de l’horta ecològica tant a petita com a gran escala. Com afavorir-la? Com crear entorns realment diversos i funcionals? Quines infraestructures ecològiques es poden implantar als horts? La jornada, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya amb el suport de l'Espai de Recursos Agroecològics, vol posar de manifest que si es col·labora amb la natura, el seu retorn en vers els nostres objectius hortícoles és exuberant!  S’aportaran idees i recursos pràctics per engrescar-se a crear punts de biodiversitat i elements que resultaran molt útils per atraure i potenciar la fauna útil. Programa Inscripcions Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Reactivació Socioeconòmica Covid19