XIª Edició Tamarro Race

dg. 24 març 2019
  • Esports

La Tamarro Race és la cursa popular en obert més llarga del Pirineu, de 1.900m de recorregut, apta per tots els públics i nivells.

El Tamarro és un animalet imaginari present en les tradicionals llegendes del Pallars. En l’actualitat ha evolucionat en festa i és un motiu de broma per explicar als visitants que el tamarro és una bestiola autòctona del Pirineu que convé caçar de nit i en grup a la vora dels rius.

Un dia d'esport i diversió que culminarà de la millor manera: amb un Tast de Cargols & Cervesa San Miguel, gentilesa de la federació lleidetana FECOLL i la marca de cerveses San Miguel.

Esport, tast de cargols, zona chill out amb concerts de música en directe, dj i altres sorpreses més ideals per passar un dia únic i innoblidable.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la prova de bon matí a la Pista Solana o a les taquilles de l'estació de 9:30 a 10:00 h. La cursa començarà a les 10:00 h. A les 12:00 h sortirà l'últim corredor i a les 13:00 h tindrà lloc el lliurament de premis a la cota 2000.

MÉS INFO: WWW.SKIPALLARS.CAT

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Espot

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 11 99
Afegeix al teu calendari 2019-03-24 00:00:00 2019-03-24 00:00:00 Europe/Madrid XIª Edició Tamarro Race La Tamarro Race és la cursa popular en obert més llarga del Pirineu, de 1.900m de recorregut, apta per tots els públics i nivells. El Tamarro és un animalet imaginari present en les tradicionals llegendes del Pallars. En l’actualitat ha evolucionat en festa i és un motiu de broma per explicar als visitants que el tamarro és una bestiola autòctona del Pirineu que convé caçar de nit i en grup a la vora dels rius. Un dia d'esport i diversió que culminarà de la millor manera: amb un Tast de Cargols & Cervesa San Miguel, gentilesa de la federació lleidetana FECOLL i la marca de cerveses San Miguel. Esport, tast de cargols, zona chill out amb concerts de música en directe, dj i altres sorpreses més ideals per passar un dia únic i innoblidable. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la prova de bon matí a la Pista Solana o a les taquilles de l'estació de 9:30 a 10:00 h. La cursa començarà a les 10:00 h. A les 12:00 h sortirà l'últim corredor i a les 13:00 h tindrà lloc el lliurament de premis a la cota 2000. MÉS INFO: WWW.SKIPALLARS.CAT Espot-Esquí

Inscrits

Organitzadors