TAST D'ALÇADA: Degustació Embotits & Vins Km0

dg. 17 febrer 201912:0014:00
  • Esports
  • Gastronomia

Fes una petita pausa i gaudeix de l'autèntica essència del Pallars: els embotits i el vi!

El Pallars és una comarca reconeguda arreu per l'esquí, l'esport i l'alta muntanya, i també per descomptat, pels seus tradicionals embotits i vins.

El diumenge 17 de febrer tens l'oportunitat de combinar tots ells a Port Ainé. Fes una pausa d'esquí i vine al tast d'embotits i vins de la comarca, que oferirà l'estació de 12:00 a 14:00h a la Terrassa de l'Hotel Port Ainé.

Per dur-lo a terme comptem a la col·laboració del Celler Can Batlliu i la Carnisseria Pallars Sobirà, ambdós de reconegut prestigi i tradició al territori.

Una ocasió única per descobrir la màgia del Pallars al complet. No ho deixis escapar!

MÉS INFO: www.skipallars.cat

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Rialp

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 11 99

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-02-17 12:00:00 2019-02-17 14:00:00 Europe/Madrid TAST D'ALÇADA: Degustació Embotits & Vins Km0 Fes una petita pausa i gaudeix de l'autèntica essència del Pallars: els embotits i el vi! El Pallars és una comarca reconeguda arreu per l'esquí, l'esport i l'alta muntanya, i també per descomptat, pels seus tradicionals embotits i vins. El diumenge 17 de febrer tens l'oportunitat de combinar tots ells a Port Ainé. Fes una pausa d'esquí i vine al tast d'embotits i vins de la comarca, que oferirà l'estació de 12:00 a 14:00h a la Terrassa de l'Hotel Port Ainé. Per dur-lo a terme comptem a la col·laboració del Celler Can Batlliu i la Carnisseria Pallars Sobirà, ambdós de reconegut prestigi i tradició al territori. Una ocasió única per descobrir la màgia del Pallars al complet. No ho deixis escapar! MÉS INFO: www.skipallars.cat Port Ainé

Inscrits

Organitzadors