Emissió en directe del programa de ràdio "El Vermut de Llucià Ferrer"

ds. 11 desembre 202109:3020:30
  • Activitat Jove
  • Activitats lúdiques i espectacles

Emissió en directe del programa de ràdio "El Vermut de Llucià Ferrer" de l'emisora Flaix Bac FM.
Lloc: Terrassa de la Cota 2000

El programa s’emetrà en directe dissabte a Espot de 12h a 14h.

La gent que es vulgui apuntar, ho pot fer a través del correu: vermut@radioflaixbac.cat

Es servirà un vermut gratuït mentre gaudeixen del programa en directe “El Vermut d’en Llucià Ferrer” de Ràdio Flaix Bac.

Els no esquiadors hauran d’adquirir el forfet de passeig a 6€ i els esquiadors que no disposin de forfet pel dia 11/12 o de temporada i estiguin inscrits al correu anterior tindran el forfet per 15€.

Recordeu: és necessari el passaport Covid a tots els assistents (recomanem que ja el portin descarregat) ja que segurament donades les previsions meteorològiques, el programa es realitzarà a l’interior de l’autoservei de la cota 2000 de l’estació.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Espot

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 11 99
Afegeix al teu calendari 2021-12-11 09:30:00 2021-12-11 20:30:00 Europe/Madrid Emissió en directe del programa de ràdio "El Vermut de Llucià Ferrer" Emissió en directe del programa de ràdio "El Vermut de Llucià Ferrer" de l'emisora Flaix Bac FM. Lloc: Terrassa de la Cota 2000 El programa s’emetrà en directe dissabte a Espot de 12h a 14h. La gent que es vulgui apuntar, ho pot fer a través del correu: vermut@radioflaixbac.cat Es servirà un vermut gratuït mentre gaudeixen del programa en directe “El Vermut d’en Llucià Ferrer” de Ràdio Flaix Bac. Els no esquiadors hauran d’adquirir el forfet de passeig a 6€ i els esquiadors que no disposin de forfet pel dia 11/12 o de temporada i estiguin inscrits al correu anterior tindran el forfet per 15€. Recordeu: és necessari el passaport Covid a tots els assistents (recomanem que ja el portin descarregat) ja que segurament donades les previsions meteorològiques, el programa es realitzarà a l’interior de l’autoservei de la cota 2000 de l’estació. Espot

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà