Dia Mundial de la Neu a Tavascan

dg. 20 gener 2019
  • Esports

El pròxim diumenge, dia 20 de gener, es celebra el Dia Mundial de la Neu i des de l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan amb la col·laboració del FIS (Federació Internacional d’Esquí) em preparat una programació especial d’activitats :

- 15% de descompte en la compra del forfet d’esquí alpí, de fons i de raquetes.
- A les 10h xerrada/taller teòric de seguretat a la neu:
Tipus d’allaus, anàlisi del terreny.
Protocol de recerca de víctimes d’allaus.
Iniciació el l’ús d’aparells DVA (ARVA),
Sessió pràctica d’aparells DVA (ARVA)

- A les 12h passejada popular al mirador del Corbiu amb raquetes, esquí de fons o esquí de muntanya. Un punt privilegiat de la nostra estació, amb vistes impressionants sobre la capçalera de la Vall de Tavascan i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

- Al finalitzar, Tast de formatges de la Formatgeria Montsent De Pallars

Hi haurà servei de lloguer de raquetes i ARVA per aquells que ho necessitin. Esportec Outdoor Sport
Serà una molt bona ocasió per a conèixer l’estació i una oportunitat perfecte per endinsar-se en el món de la seguretat a la muntanya hivernal. Us esperem per celebrar juntes la nostra passió per la Neu.

A Tavascan, com a casa!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Tavascan

Web extern per a més informació: 

Afegeix al teu calendari 2019-01-20 00:00:00 2019-01-20 00:00:00 Europe/Madrid Dia Mundial de la Neu a Tavascan El pròxim diumenge, dia 20 de gener, es celebra el Dia Mundial de la Neu i des de l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan amb la col·laboració del FIS (Federació Internacional d’Esquí) em preparat una programació especial d’activitats : - 15% de descompte en la compra del forfet d’esquí alpí, de fons i de raquetes. - A les 10h xerrada/taller teòric de seguretat a la neu: Tipus d’allaus, anàlisi del terreny. Protocol de recerca de víctimes d’allaus. Iniciació el l’ús d’aparells DVA (ARVA), Sessió pràctica d’aparells DVA (ARVA) - A les 12h passejada popular al mirador del Corbiu amb raquetes, esquí de fons o esquí de muntanya. Un punt privilegiat de la nostra estació, amb vistes impressionants sobre la capçalera de la Vall de Tavascan i el Parc Natural de l’Alt Pirineu. - Al finalitzar, Tast de formatges de la Formatgeria Montsent De Pallars Hi haurà servei de lloguer de raquetes i ARVA per aquells que ho necessitin. Esportec Outdoor Sport Serà una molt bona ocasió per a conèixer l’estació i una oportunitat perfecte per endinsar-se en el món de la seguretat a la muntanya hivernal. Us esperem per celebrar juntes la nostra passió per la Neu. A Tavascan, com a casa! Estació de Tavascan

Inscrits

Organitzadors