Cancel.lat: II Snow Race by Gos Àrtic

dj. 13 febrer 2020
a
dv. 14 febrer 2020
  • Esports

Arriba al Pirineu de Lleida la segona edició de l’Snow Race by Gos Àrtic, competició de múixing que visitarà l’estació de Port Ainé. El darrer dia, l’Hotel Port Ainé 2000 serà la seu de la festa de cloenda, on es durà a terme l’entrega dels premis.

L’Snow Race by Gos Àrtic, que tindrà una durada total de 5 dies i 6 etapes (tant diürnes com nocturnes), es presenta com una competició de mitja distància, entre 22 i 28 quilòmetres, en què es preveu la participació d’una quinzena d’equips de múixing, amb tirs a partir de 6 gossos.

La cita esportiva vol recuperar l’esperit de la Pirena, la ruta blanca dels Pirineus, i convertir-se en un dels esdeveniments de referència, on els gossos i l'esport adquireixen tot el protagonisme.

La competició està organitzada per Gos Àrtic, club esportiu de múixing que neix amb l’objectiu de fer curses que apleguin tots els valors vinculats a l’esport, els animals i la muntanya, com: companyerisme, esforç, respecte pel medi ambient, passió per la natura i estima vers els animals

MÉS INFO: HTTP://CLUBGOSARTIC.CAT

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Rialp

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 11 99

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-02-13 00:00:00 2020-02-14 00:00:00 Europe/Madrid Cancel.lat: II Snow Race by Gos Àrtic Arriba al Pirineu de Lleida la segona edició de l’Snow Race by Gos Àrtic, competició de múixing que visitarà l’estació de Port Ainé. El darrer dia, l’Hotel Port Ainé 2000 serà la seu de la festa de cloenda, on es durà a terme l’entrega dels premis. L’Snow Race by Gos Àrtic, que tindrà una durada total de 5 dies i 6 etapes (tant diürnes com nocturnes), es presenta com una competició de mitja distància, entre 22 i 28 quilòmetres, en què es preveu la participació d’una quinzena d’equips de múixing, amb tirs a partir de 6 gossos. La cita esportiva vol recuperar l’esperit de la Pirena, la ruta blanca dels Pirineus, i convertir-se en un dels esdeveniments de referència, on els gossos i l'esport adquireixen tot el protagonisme. La competició està organitzada per Gos Àrtic, club esportiu de múixing que neix amb l’objectiu de fer curses que apleguin tots els valors vinculats a l’esport, els animals i la muntanya, com: companyerisme, esforç, respecte pel medi ambient, passió per la natura i estima vers els animals MÉS INFO: HTTP://CLUBGOSARTIC.CAT Port Ainé

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà