Xerrada: “Serveis socials per a persones amb dependència”

dj. 24 octubre 201917:0018:30
  • Jornades i Xerrades

Serveis Socials Bàsics del Pallars Sobirà ofereix a les entitats sense ànim de lucre de la comarca, especialment a les associacions de jubilats/des, la possibilitat que tècniques del servei i/o altres professionals realitzin xerrades informatives a les seus de les entitats.

La xerrada que s’ha organitzat, amb el suport de l' Associació de Jubilats de les Valls de Cardós.

Xerrada: “Serveis socials per a persones amb dependència”

La protecció de les persones en situació de dependència, un col•lectiu de població cada cop més important a causa dels canvis demogràfics i socials, s'ha convertit en un repte ineludible per als poders públics, i el desenvolupament de polítiques per a la promoció de l'autonomia personal ha esdevingut una de les prioritats en matèria de política social tant a Catalunya com a la resta d'Europa. En aquest sentit, l'entrada en vigor, el 2007, de la llei estatal coneguda popularment com Llei de la dependència va dotar el Sistema públic de serveis socials del marc normatiu necessari per regular l'atenció i les prestacions a aquest col•lectiu.

Les entitats interessades en realitzar aquesta xerrada podeu contactar amb  serveissocials@pallarssobira.cat o bé al telèfon 973620107 (Montse).

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Ribera de Cardós

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-24 17:00:00 2019-10-24 18:30:00 Europe/Madrid Xerrada: “Serveis socials per a persones amb dependència” Serveis Socials Bàsics del Pallars Sobirà ofereix a les entitats sense ànim de lucre de la comarca, especialment a les associacions de jubilats/des, la possibilitat que tècniques del servei i/o altres professionals realitzin xerrades informatives a les seus de les entitats. La xerrada que s’ha organitzat, amb el suport de l' Associació de Jubilats de les Valls de Cardós. Xerrada: “Serveis socials per a persones amb dependència” La protecció de les persones en situació de dependència, un col•lectiu de població cada cop més important a causa dels canvis demogràfics i socials, s'ha convertit en un repte ineludible per als poders públics, i el desenvolupament de polítiques per a la promoció de l'autonomia personal ha esdevingut una de les prioritats en matèria de política social tant a Catalunya com a la resta d'Europa. En aquest sentit, l'entrada en vigor, el 2007, de la llei estatal coneguda popularment com Llei de la dependència va dotar el Sistema públic de serveis socials del marc normatiu necessari per regular l'atenció i les prestacions a aquest col•lectiu. Les entitats interessades en realitzar aquesta xerrada podeu contactar amb  serveissocials@pallarssobira.cat o bé al telèfon 973620107 (Montse). RIBERA DE CARDÓS

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà