Xerrada “Salut i emocions: una relació íntima”

dt. 28 maig 201918:0020:00
  • Jornades i Xerrades

El proper dimarts dia 28 de maig de 2019, a les 18:00 hores, al Casal Cívic de Sort, es realitzarà una xerrada sobre salut i emocions.

La xerrada anirà a càrrec de la psicòloga Carina Gabriel i està organitzada pel SIAD Pallars Sobirà en el marc de la commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones.

Els objectius que es pretenen treballar durant la xerrada són:

- Entendre la salut com un estat d’equilibri en el que hi participen components físics, psicoemocionals i socials. - Comprendre la relació entre emocions i salut/malaltia.

- Conèixer els efectes que les diferents emocions tenen sobre la salut de les persones i reflexionar sobre la influència que pot tenir sobre la salut fer una gestió adequada i responsable de les emocions.

- Aprendre i modificar la gestió emocional de l’adversitat d’una manera menys lesiva.

- Potenciar les emocions positives buscant-les activament. La xerrada és gratuïta i oberta al públic general.

La xerrada és gratuïta i oberta al públic general.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-05-28 18:00:00 2019-05-28 20:00:00 Europe/Madrid Xerrada “Salut i emocions: una relació íntima” El proper dimarts dia 28 de maig de 2019, a les 18:00 hores, al Casal Cívic de Sort, es realitzarà una xerrada sobre salut i emocions. La xerrada anirà a càrrec de la psicòloga Carina Gabriel i està organitzada pel SIAD Pallars Sobirà en el marc de la commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. Els objectius que es pretenen treballar durant la xerrada són: - Entendre la salut com un estat d’equilibri en el que hi participen components físics, psicoemocionals i socials. - Comprendre la relació entre emocions i salut/malaltia. - Conèixer els efectes que les diferents emocions tenen sobre la salut de les persones i reflexionar sobre la influència que pot tenir sobre la salut fer una gestió adequada i responsable de les emocions. - Aprendre i modificar la gestió emocional de l’adversitat d’una manera menys lesiva. - Potenciar les emocions positives buscant-les activament. La xerrada és gratuïta i oberta al públic general. La xerrada és gratuïta i oberta al públic general. Sort

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà