Formació: “Diversitat sexual i de gènere”

dt. 11 juny 2019
a
dj. 13 juny 2019
  • Jornades i Xerrades

 

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat dues formacions sobre Diversitat sexual i de gènere per als propers dies 11 i 13 de juny, impartides per Abel Huguete, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida.

La formació “Diversitat sexual i de gènere” va dirigida als/les educadors/es, mestres i professorat de llars d’infants, primària, secundària i altres centres formatius. L’objectiu principal serà adquirir estratègies per abordar les diversitats sexuals i de gènere a l’aula.

Per a més informació i inscripcions: sai@pallarssobira.cat

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Llavorsí

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-06-11 00:00:00 2019-06-13 00:00:00 Europe/Madrid Formació: “Diversitat sexual i de gènere”   El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat dues formacions sobre Diversitat sexual i de gènere per als propers dies 11 i 13 de juny, impartides per Abel Huguete, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. La formació “Diversitat sexual i de gènere” va dirigida als/les educadors/es, mestres i professorat de llars d’infants, primària, secundària i altres centres formatius. L’objectiu principal serà adquirir estratègies per abordar les diversitats sexuals i de gènere a l’aula. Per a més informació i inscripcions: sai@pallarssobira.cat   Llavorsí

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà