Formació: “Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar”

dt. 11 juny 2019
a
dj. 13 juny 2019
  • Jornades i Xerrades

 

El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat dues formacions sobre Diversitat sexual i de gènere per als propers dies 11 i 13 de juny, impartides per Abel Huguete, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. Les formacions s’impartiran al Centre Cívic de Llavorsí.

La formació “Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar” va dirigida a totes les famílies. L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents.

Des del SAI, la formació a les famílies es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere.

Per a més informació i inscripcions: sai@pallarssobira.cat

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Llavorsí

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-06-11 00:00:00 2019-06-13 00:00:00 Europe/Madrid Formació: “Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar”   El Servei d’Atenció Integral (SAI), del Consell Comarcal, continua desenvolupant el “Pla per a la igualtat LGBTI+”, on la formació n’és un pilar imprescindible. Per aquest motiu, ha organitzat dues formacions sobre Diversitat sexual i de gènere per als propers dies 11 i 13 de juny, impartides per Abel Huguete, de l’Associació Colors de Ponent de Lleida. Les formacions s’impartiran al Centre Cívic de Llavorsí. La formació “Acollint la diversitat sexual i de gènere a la llar” va dirigida a totes les famílies. L’objectiu principal és aprendre a tenir una mirada inclusiva per poder abordar les sexualitats i gèneres dissidents. Des del SAI, la formació a les famílies es considera primordial, per tal de sembrar la llavor del respecte a l'orientació sexual, la identitat de gènere i a l'expressió de gènere. Per a més informació i inscripcions: sai@pallarssobira.cat Llavorsí

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà