Espectacle "Ximpanzé" Llavorsí - Art Contra les violències de gènere

dg. 27 juny 202122:0023:00
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Teatre i dansa

Ximpanzé és un espectacle de petit format de la Cia. Inevitables, un monòleg basat en històries reals que narra la història del Marc, un home trans de 42 anys, embarassat de 8 mesos, que ens explica la seva vida, en arribar a la consulta de ginecologia i sentir-se observat per les altres pacients.

Amb un diàleg que es dirigeix directament al públic, Ximpanzé és un espectacle que vol reflectir, a partir d’històries reals, i amb el suport audiovisual d’entrevistes fetes a testimonis que ho han viscut en primera persona, com pot ser la vida d’una persona trans que, en molts moments de la seva vida s’ha sentit com un mico de fira davant dels ulls de les altres persones.

A 22h al Poliesportiu de Llavorsí. Entrada gratuïta. Aforament limitat

Proposta que s'afegeix a la commemoració del 28J, dia per l'alliberament LGBTIQ+, amb la col·laboració del SAI del Consell Comarcal.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Llavorsí

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973622025
Afegeix al teu calendari 2021-06-27 22:00:00 2021-06-27 23:00:00 Europe/Madrid Espectacle "Ximpanzé" Llavorsí - Art Contra les violències de gènere Ximpanzé és un espectacle de petit format de la Cia. Inevitables, un monòleg basat en històries reals que narra la història del Marc, un home trans de 42 anys, embarassat de 8 mesos, que ens explica la seva vida, en arribar a la consulta de ginecologia i sentir-se observat per les altres pacients. Amb un diàleg que es dirigeix directament al públic, Ximpanzé és un espectacle que vol reflectir, a partir d’històries reals, i amb el suport audiovisual d’entrevistes fetes a testimonis que ho han viscut en primera persona, com pot ser la vida d’una persona trans que, en molts moments de la seva vida s’ha sentit com un mico de fira davant dels ulls de les altres persones. A 22h al Poliesportiu de Llavorsí. Entrada gratuïta. Aforament limitat Proposta que s'afegeix a la commemoració del 28J, dia per l'alliberament LGBTIQ+, amb la col·laboració del SAI del Consell Comarcal. Llavorsí

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin