Espectacle "ReSanàncies" - Art Contra les violències de gènere

dg. 13 juny 202117:3018:30
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Música

"Al so es troben les forces que tot el conformen. En el silenci, la meva veu”

Un concert multisensorial d'apreciació i experimentació sonora amb la veu i instruments musicals (bols tibetans, acordió, teclat i baix elèctric).

Sons que es teixeixen produint diverses ressonàncies que formen una xarxa de músiques i poesia. Es contrasten els textos poètics de tres dones de diferents moments històrics amb alguns textos creats per nosaltres especialment per a aquesta performance. Aquesta proposta busca trascendir en un acte artístic de les nostres pròpies experiències amb la violència de gènere i d’altres tipus. Explorant amb sons i músiques hem sentit la vivència de ressonar i curar, d’aquí el nom de l'obra ReSanancies. Una mixtura entre sonar, ressonar i sanar tot dolor recordat o oblidat que no ens permet ser lliures, encara.

A l'esgésia de Son.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Son

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973626568
Afegeix al teu calendari 2021-06-13 17:30:00 2021-06-13 18:30:00 Europe/Madrid Espectacle "ReSanàncies" - Art Contra les violències de gènere "Al so es troben les forces que tot el conformen. En el silenci, la meva veu” Un concert multisensorial d'apreciació i experimentació sonora amb la veu i instruments musicals (bols tibetans, acordió, teclat i baix elèctric). Sons que es teixeixen produint diverses ressonàncies que formen una xarxa de músiques i poesia. Es contrasten els textos poètics de tres dones de diferents moments històrics amb alguns textos creats per nosaltres especialment per a aquesta performance. Aquesta proposta busca trascendir en un acte artístic de les nostres pròpies experiències amb la violència de gènere i d’altres tipus. Explorant amb sons i músiques hem sentit la vivència de ressonar i curar, d’aquí el nom de l'obra ReSanancies. Una mixtura entre sonar, ressonar i sanar tot dolor recordat o oblidat que no ens permet ser lliures, encara. A l'esgésia de Son. Son

Inscrits

imatge de Anna Rubio i Llambí

Organitzadors

imatge de Admin