Espectacle "ReSanàncies" - Art Contra les violències de gènere

dg. 30 maig 202117:0018:00
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Música

"Al so es troben les forces que tot el conformen. En el silenci, la meva veu”

Una proposta de concert multisensorial d'apreciació i experimentació sonora amb la veu i instruments musicals (bols tibetans, acordió, teclat i baix elèctric).

Sons que es teixeixen produint diverses ressonàncies que formen una xarxa de músiques i poesia. Es contrasten els textos poètics de tres dones de diferents moments històrics amb alguns textos creats especialment per a aquesta performance. Aquesta proposta busca trascendir en un acte artístic de les nostres pròpies experiències amb la violència de gènere i d’altres tipus. Explorant amb sons i músiques hem sentit la vivència de ressonar i curar, d’aquí el nom de l'obra ReSanancies. Una mixtura entre sonar, ressonar i sanar tot dolor recordat o oblidat que no ens permet ser lliures, encara.

A les 17h a l'església d'Esterri de Cardós

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri de Cardós

Telèfon de contacte: 

973623185

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-05-30 17:00:00 2021-05-30 18:00:00 Europe/Madrid Espectacle "ReSanàncies" - Art Contra les violències de gènere "Al so es troben les forces que tot el conformen. En el silenci, la meva veu” Una proposta de concert multisensorial d'apreciació i experimentació sonora amb la veu i instruments musicals (bols tibetans, acordió, teclat i baix elèctric). Sons que es teixeixen produint diverses ressonàncies que formen una xarxa de músiques i poesia. Es contrasten els textos poètics de tres dones de diferents moments històrics amb alguns textos creats especialment per a aquesta performance. Aquesta proposta busca trascendir en un acte artístic de les nostres pròpies experiències amb la violència de gènere i d’altres tipus. Explorant amb sons i músiques hem sentit la vivència de ressonar i curar, d’aquí el nom de l'obra ReSanancies. Una mixtura entre sonar, ressonar i sanar tot dolor recordat o oblidat que no ens permet ser lliures, encara. A les 17h a l'església d'Esterri de Cardós Esterri de Cardós

Inscrits

imatge de Admin
imatge de Anna Rubio i Llambí

Organitzadors

imatge de Admin