Espectacle "BioLentes" - Art Contra les violències de gènere

dv. 18 juny 202119:0020:00
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Teatre i dansa

A 19h a la Casa de la Sal, Gerri de la Sal.

L'espectacle BioLentes. Cronograma incomplet de les violències ofereix un recorregut històric per les opressions de gènere que hem viscut les dones d'arreu del planeta, posant especial atenció en els territoris de muntanya. És un espectacle que està en revisió i ampliació permanent, ja que la llista de violències en clau de gènere no s'acaba mai.
L'espectacle combina el recital poètic, amb textos propis d'Ivet Eroles, recitats per ella mateixa, i la dansa teatre, a càrrec de Noemí Busquets, ballarina i artista polifacètica.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Gerri de la Sal

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973623000
Afegeix al teu calendari 2021-06-18 19:00:00 2021-06-18 20:00:00 Europe/Madrid Espectacle "BioLentes" - Art Contra les violències de gènere A 19h a la Casa de la Sal, Gerri de la Sal. L'espectacle BioLentes. Cronograma incomplet de les violències ofereix un recorregut històric per les opressions de gènere que hem viscut les dones d'arreu del planeta, posant especial atenció en els territoris de muntanya. És un espectacle que està en revisió i ampliació permanent, ja que la llista de violències en clau de gènere no s'acaba mai. L'espectacle combina el recital poètic, amb textos propis d'Ivet Eroles, recitats per ella mateixa, i la dansa teatre, a càrrec de Noemí Busquets, ballarina i artista polifacètica. Tavascan

Inscrits

imatge de Admin
imatge de Anna Rubio i Llambí

Organitzadors

imatge de Admin