Dies Internacionals per la Visibilitat Lèsbica i Contra la Transfòbia i la Bifòbia

dv. 26 abril 2019
a
dv. 17 maig 2019
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries

El proper 26 d’abril es celebra el Dia per a la Visibilitat Lèsbica i el 17 de maig, el Dia Internacional contra la Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

El Consell Comarcal es suma a ambdues reivindicacions de les persones LGBTIQ.

El Dia de la Visibilitat Lèsbica té l’objectiu de fer visibles les lesbianes en la seva doble discriminació, per ser dones i per ser lesbianes i, per tal d'avançar cap a la igualtat jurídica i real de les lesbianes. L’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 17 de maig de 1990 va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

En commemoració d’aquesta efemèride, cada any, el dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGBTIQ.

Des del 26 d’abril fins el 17 de maig , període comprès entre ambdues jornades, onejarà la bandera de l’arc de Sant Martí a la seu del Consell Comarcal per a la visibilització, la sensibilització, la reflexió i la denúncia contra les agressions físiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere. Així mateix s’anima a tots els ajuntaments de la comarca a sumar-se a aquesta iniciativa.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà
Adreça:

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-04-26 00:00:00 2019-05-17 00:00:00 Europe/Madrid Dies Internacionals per la Visibilitat Lèsbica i Contra la Transfòbia i la Bifòbia El proper 26 d’abril es celebra el Dia per a la Visibilitat Lèsbica i el 17 de maig, el Dia Internacional contra la Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. El Consell Comarcal es suma a ambdues reivindicacions de les persones LGBTIQ. El Dia de la Visibilitat Lèsbica té l’objectiu de fer visibles les lesbianes en la seva doble discriminació, per ser dones i per ser lesbianes i, per tal d'avançar cap a la igualtat jurídica i real de les lesbianes. L’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 17 de maig de 1990 va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals. En commemoració d’aquesta efemèride, cada any, el dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGBTIQ. Des del 26 d’abril fins el 17 de maig , període comprès entre ambdues jornades, onejarà la bandera de l’arc de Sant Martí a la seu del Consell Comarcal per a la visibilització, la sensibilització, la reflexió i la denúncia contra les agressions físiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere. Així mateix s’anima a tots els ajuntaments de la comarca a sumar-se a aquesta iniciativa. Pallars Sobirà

Inscrits

Organitzadors