CURS DE CATALÀ NIVELL BÀSIC - ESTERRI D’ÀNEU -

dc. 10 abril 2019
a
dj. 27 juny 2019
  • Cursos i tallers

El coneixement de l’idioma és una eina imprescindible per una major integració de les persones nouvingudes dins el territori. Facilitar el coneixement i promocionar la utilització de la llengua catalana entre tota la població no catalanoparlant del Pallars Sobirà, especialment als ciutadans d’origen estranger, i estendre l’ús del català a tots els entorns de convivència i relació social és un dels principals objectius del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Juntament amb el Consorci per a la normalització lingüística, el servei d’Immigració coordina, organitza i ofereix cursos de Català de nivells inicials, elementals i bàsics adaptats a les necessitats detectades al territori.

Aquest més d’abril s’inicia un curs nivell Bàsic a Esterri d’Àneu de 45 hores, que es realitzarà tots els dimecres i dijous de 10h a 12h a l’Ajuntament.

Les inscripcions estaran obertes durant tot el mes per tal que els alumnes es vagin incorporant. Al final del curs es lliurarà certificat d’assistència i aprofitament per aquelles persones que el necessitin per fer tràmits d’arrelament o integració social.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973620107

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-04-10 00:00:00 2019-06-27 00:00:00 Europe/Madrid CURS DE CATALÀ NIVELL BÀSIC - ESTERRI D’ÀNEU - El coneixement de l’idioma és una eina imprescindible per una major integració de les persones nouvingudes dins el territori. Facilitar el coneixement i promocionar la utilització de la llengua catalana entre tota la població no catalanoparlant del Pallars Sobirà, especialment als ciutadans d’origen estranger, i estendre l’ús del català a tots els entorns de convivència i relació social és un dels principals objectius del Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Juntament amb el Consorci per a la normalització lingüística, el servei d’Immigració coordina, organitza i ofereix cursos de Català de nivells inicials, elementals i bàsics adaptats a les necessitats detectades al territori. Aquest més d’abril s’inicia un curs nivell Bàsic a Esterri d’Àneu de 45 hores, que es realitzarà tots els dimecres i dijous de 10h a 12h a l’Ajuntament. Les inscripcions estaran obertes durant tot el mes per tal que els alumnes es vagin incorporant. Al final del curs es lliurarà certificat d’assistència i aprofitament per aquelles persones que el necessitin per fer tràmits d’arrelament o integració social. ESTERRI D'ÀNEU

Inscrits

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Serveis Socials Pallars Sobirà