Taller de manteniment i reparació d'ordinadors a Esterri d'Àneu

dj. 29 Novembre 201817:0019:00
  • Cursos i tallers

El Servei de Residus del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, dins del marc d'accions de prevenció i reutilització de residus, hem programat uns tallers de manteniment i reparació d'ordinadors.

El taller consisteix en adquirir els coneixements i nocions bàsiques del funcionament d'un ordinador, fer-li un manteniment periòdic i saber què fer per poder-lo reparar en el cas que no funcioni correctament.

Els tallers s'impartiran el dijous 29 de novembre de 17 a 19 hores a la Biblioteca d'Esterri d'Àneu

Dona-li una segona oportunitat al teu ordinador abans de desfer-te'n!!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu

Telèfon de contacte: 

973620310

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-11-29 17:00:00 2018-11-29 19:00:00 Europe/Madrid Taller de manteniment i reparació d'ordinadors a Esterri d'Àneu El Servei de Residus del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, dins del marc d'accions de prevenció i reutilització de residus, hem programat uns tallers de manteniment i reparació d'ordinadors. El taller consisteix en adquirir els coneixements i nocions bàsiques del funcionament d'un ordinador, fer-li un manteniment periòdic i saber què fer per poder-lo reparar en el cas que no funcioni correctament. Els tallers s'impartiran el dijous 29 de novembre de 17 a 19 hores a la Biblioteca d'Esterri d'Àneu Dona-li una segona oportunitat al teu ordinador abans de desfer-te'n!! Esterri d'Àneu

Inscrits

Organitzadors