Video-tutorial: Com inserir l'agenda al teu web

Com incrustar l'agenda a qualsevol web o blog extern?

Amb aquestes instruccions senzilles podràs mostrar de forma automàtica l'agenda al teu web / blog (copiant i enganxant un senzill codi HTML). A més, fent servir els filtres podràs mostrar només els esdeveniments que t'interessi (del teu municipi, només del teu grup, només un tipus d'esdeveniments, etc).

Guia pas a pas:

  • Podeu accedir a l'enllaç "Insereix al teu web" a la part de baix del llistat de l'agenda o clicant "Veure tots els propers" des del bloc d'activitats de la pàgina d'un grup

Link insereix al teu web

  • Un cop heu clicat s'obre una finestra flotant on trobareu dos camps de text. En aquest cas ens interessa el segon que és el codi que podeu copiar i enganxar al vostre web o blog (és un codi html, per tant l'haureu d'inserir en aquest format) normalment ho fareu en un "bloc html" (giny o widget de text en el cas de Wordpress) que ubicareu on vulgueu... Si teniu dubtes consulteu amb qui us va fer el web o us ajuda administrar-la! ; )

  • També teniu la opció de configurar el tamany del bloc a incrustar, clicant l'enllaç "Personalitza i previsualitza el contingut a inserir".

  • La única cosa que cal tenir en compte és que quan apliquem filtres a l'agenda, per defecte també s'aplica el filtre per la data d'inici i això quasi sempre serà una cosa que voldrem evitar, doncs voldrem que es mostrin els propers esdeveiments, oi? Per tant caldrà esborrar de la URL el paràmetre que fa referència a la data d'inici (ftde%5Bvalue%5D%5Bdate%5D=). 

Properament penjarem un videotutorial i veureu que és molt senzill!

Si encara no ets usuari del portal, et cal fer uns quants passos abans!

  1. Registrar-te al portal. En primer lloc cal tenir un compte al portal FemSobira.cat. Si no el tens recorda que el pots crear en 3 segons amb el teu usuari de gmail, facebook, twitter, linkedin o yahoo. Consulta l'ajuda si et cal.​
  2. Crea un grup (per a la teva entitat, empresa, organització...), completa les dades del perfil del grup i ja pots publicar-hi activitats des del menú "Afegir continguts" que trobaràs a la portada de la pàgina del grup que has creat.
  3. Ara ja pots seguir els passos descrits més amunt per incrustar el codi de l'agenda del teu grup a qualsevol web o blog extern! ; )