Compra directa als productors a Delparcalplat.fempirineu.cat

Mantenim viva la pagesia del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Del Parc al plat és una iniciativa que engloba els productors agroalimentaris del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Pallars Sobirà amb la qual volem fer front, de manera conjunta, a la crisi sanitària actual.

La iniciativa sorgeix com una mesura d’urgència per superar la pèrdua de canals de comercialització i volum de vendes generada per la crisi del Covid-19. El tancament de restaurants i l’anul·lació de mercats i fires, genera una gran dificultat per donar sortida als productes locals de qualitat els cicles dels quals, ni es poden aturar ni es poden confinar.

Del Parc al plat és una crida al compromís mutu per part de productors i consumidors, amb la intenció de fer al màxim d’accessibles opcions de consum responsable i de proximitat, apostant per una bona alimentació en moments difícils, i pel suport econòmic, social i ambiental del territori de l’Alt Pirineu. Per la nostra part cerquem noves vies per fer-vos arribar el nostre producte a un preu ajustat i a canvi us demanem que prioritzeu, en la mesura de les vostres possibilitats, l’adquisició de productes de proximitat.

Aquest projecte compta amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu, de l'Ajuntament d'Esterri de Cardós i del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, i és possible gràcies a la col·laboració i predisposició dels productors/es del territori.

Moltes gràcies, salut i bons aliments!