XII Concurs naturalista

dc. 19 setembre 2018
a
dt. 30 abril 2019
  • Activitat de natura
  • Concursos

Per tal de divulgar els valors naturals i culturals del Parc Nacional d’ Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, entre els escolars de Cicle Superior d’ Educació Primària, el Parc Nacional convoca la onzena edició d’aquest concurs de dibuix naturalista. Adjuntem el pdf on trobareu tota l’ informació i us animem a participar!!

Con el objetivo de divulgar los valores naturales y culturales del Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici entre los escolares de Ciclo Superior de Educación Primaria, el Parque Nacional convoca la oncena edición de este concurso de dibujo naturalista. Adjuntamos el pdf donde encontrareis toda la información y os animamos a participar!!

Salutacions cordials/ saludos cordiales,

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • La Vall de Boí

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973696189

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-09-19 00:00:00 2019-04-30 00:00:00 Europe/Madrid XII Concurs naturalista Per tal de divulgar els valors naturals i culturals del Parc Nacional d’ Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, entre els escolars de Cicle Superior d’ Educació Primària, el Parc Nacional convoca la onzena edició d’aquest concurs de dibuix naturalista. Adjuntem el pdf on trobareu tota l’ informació i us animem a participar!! Con el objetivo de divulgar los valores naturales y culturales del Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici entre los escolares de Ciclo Superior de Educación Primaria, el Parque Nacional convoca la oncena edición de este concurso de dibujo naturalista. Adjuntamos el pdf donde encontrareis toda la información y os animamos a participar!! Salutacions cordials/ saludos cordiales, Boí

Inscrits

Organitzadors