Un Parc per descobrir

dl. 01 abril 2019
a
ds. 31 agost 2019
  • Exposicions

Us informem que a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà a Sort ja podeu visitar l’Exposició del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ‘Un Parc per descobrir’ que ens ajudarà a entendre els valors culturals i naturals d’aquest espai natural protegit.

Os informamos que en la Oficina Comarcal de Turismo del Pallars Sobirà en Sort ya podéis visitar la Exposición del Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ‘Un Parque para descubrir’ que nos ayudará a entender los valores culturales y naturales de este espacio natural protegido.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

97362 10 02

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-04-01 00:00:00 2019-08-31 00:00:00 Europe/Madrid Un Parc per descobrir Us informem que a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà a Sort ja podeu visitar l’Exposició del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ‘Un Parc per descobrir’ que ens ajudarà a entendre els valors culturals i naturals d’aquest espai natural protegit. Os informamos que en la Oficina Comarcal de Turismo del Pallars Sobirà en Sort ya podéis visitar la Exposición del Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ‘Un Parque para descubrir’ que nos ayudará a entender los valores culturales y naturales de este espacio natural protegido. Sort

Inscrits

Organitzadors