Tallers estiu: "Clown"

dc. 15 juliol 202017:0020:00
  • Activitat Jove

Vine a conèixer el projecte Pallassos Sense Fronteres el secret del món dels clowns i les improvitzacions!

Descobrirem que passa quan ens fiquem la mascara mes petita del món.A partir de tècniques de teatre gestual i pròpies del món actoral del clown navegarem en formes d'expressió q aporten una mirada q apropa...La del somriure.

L' humor com a eina de construcció massiva, convida a transformar situacions que poden ser estresants, en situacions de les que podem apendre i riure millorant el nostre estat emocional i el de qui ens acompanya.

Atreviu-vos a obrir aquesta porta en vers el món del clown i trencar estigmes del q molta gent en la nostra societat en diu pallasso.

 

MATERIAL A PORTAR PELS ASSISTENTS:

-Material de protecció individual: mascareta

Durant el mes de juliol també pots inscriure't als següents:

Dimecres 15 de juliol- Taller de clown

Dimecres 22 de juliol- Taller de fotografia nocturna

Dijous 30 de juliol- Taller skate

Tota la info i inscripcions: ja.cat/estiu2020

Places limitades!!!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638 723 950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-07-15 17:00:00 2020-07-15 20:00:00 Europe/Madrid Tallers estiu: "Clown" Vine a conèixer el projecte Pallassos Sense Fronteres el secret del món dels clowns i les improvitzacions! Descobrirem que passa quan ens fiquem la mascara mes petita del món.A partir de tècniques de teatre gestual i pròpies del món actoral del clown navegarem en formes d'expressió q aporten una mirada q apropa...La del somriure. L' humor com a eina de construcció massiva, convida a transformar situacions que poden ser estresants, en situacions de les que podem apendre i riure millorant el nostre estat emocional i el de qui ens acompanya. Atreviu-vos a obrir aquesta porta en vers el món del clown i trencar estigmes del q molta gent en la nostra societat en diu pallasso.   MATERIAL A PORTAR PELS ASSISTENTS: -Material de protecció individual: mascareta Durant el mes de juliol també pots inscriure't als següents: Dimecres 15 de juliol- Taller de clown Dimecres 22 de juliol- Taller de fotografia nocturna Dijous 30 de juliol- Taller skate Tota la info i inscripcions: ja.cat/estiu2020 Places limitades!!! Sort

Inscrits

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà