Tallers "Emociona't amb l'educació dels teus fills!" (2a sessió)

ds. 01 desembre 201817:0019:30
 • Cursos i tallers

Durant els primers anys de vida, els nens i nenes tenen una important plasticitat cerebral, de manera que aquesta etapa i les experiències i aprenentatges que es donen en ella, són especialment importants per l'enriquiment i adequat desenvolupament de l’aprenentatge i l'afectivitat.

La família, conjuntament amb el centre educatiu, és on l’infant desenvolupa els seus valors, les seves capacitats i la seva personalitat.

Per això, és important començar a educar les emocions des del naixement, ja que tenen una marcada importància en el desenvolupament cerebral, de l’autoconcepte i de les relacions amb els altres. En les diferents etapes evolutives cal disposar d’eines i recursos per construir, com a adults, una relació saludable amb els nostres infants o joves.

Identificar les emocions i les necessitats en els nostres fills ens ajuda a establir límits coherents, a entendre les situacions que estan vivint, fomentant conductes responsables i constructives.

En aquests dos tallers, posarem en pràctica eines de comunicació positiva que ens permetin escoltar les necessitats emocionals dels nostres infants i joves. Tractarem, d’una manera vivencial i motivadora, com augmentar la consciència emocional, com regular i gestionar les emocions dins del nucli familiar i com potenciar l’autoestima i l’autonomia emocional, tant dels nens, nenes i joves, com dels pares.

Tallers per famílies:

 • Dissabte 17/11/2018 Taller I (2,5h) de 17 a 19.30h (a Llavorsí)

 • Dissabte 1/12/2018 Taller II (2,5h) de 17 a 19.30h (a Llavorsí)

Inscripció als tallers per pares i mares

EQUIP DOCENT

Laia Casas

Va iniciar la seva activitat docent treballant amb alumnes amb diferents necessitats educatives, fet que li va permetre investigar metodologies d’aprenentatge actives, interactives i inclusives. Des de fa anys, assessora i acompanya a diferents agents educatius (docents, famílies, alumnes) en el seu procés de transformació. Coautora del llibre “Educarnos para educar. Neuroaprendizaje para transformar la educación” (2017) Edicions Paidós.

 • Diplomada en Magisteri de Pedagogia Terapèutica,
 • Màster en Educació Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona
 • Màster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Postgrau en Neuroeducació per la Universitat de Barcelona.

 

  Detalls de l'event

  És un esdeveniment gratuït?: 

  Si

  Lloc: 

  • Llavorsí

  Web extern per a més informació: 

  Telèfon de contacte: 

  973620999

  Email de contacte: 

  Afegeix al teu calendari 2018-12-01 17:00:00 2018-12-01 19:30:00 Europe/Madrid Tallers "Emociona't amb l'educació dels teus fills!" (2a sessió) Durant els primers anys de vida, els nens i nenes tenen una important plasticitat cerebral, de manera que aquesta etapa i les experiències i aprenentatges que es donen en ella, són especialment importants per l'enriquiment i adequat desenvolupament de l’aprenentatge i l'afectivitat. La família, conjuntament amb el centre educatiu, és on l’infant desenvolupa els seus valors, les seves capacitats i la seva personalitat. Per això, és important començar a educar les emocions des del naixement, ja que tenen una marcada importància en el desenvolupament cerebral, de l’autoconcepte i de les relacions amb els altres. En les diferents etapes evolutives cal disposar d’eines i recursos per construir, com a adults, una relació saludable amb els nostres infants o joves. Identificar les emocions i les necessitats en els nostres fills ens ajuda a establir límits coherents, a entendre les situacions que estan vivint, fomentant conductes responsables i constructives. En aquests dos tallers, posarem en pràctica eines de comunicació positiva que ens permetin escoltar les necessitats emocionals dels nostres infants i joves. Tractarem, d’una manera vivencial i motivadora, com augmentar la consciència emocional, com regular i gestionar les emocions dins del nucli familiar i com potenciar l’autoestima i l’autonomia emocional, tant dels nens, nenes i joves, com dels pares. Tallers per famílies: Dissabte 17/11/2018 Taller I (2,5h) de 17 a 19.30h (a Llavorsí) Dissabte 1/12/2018 Taller II (2,5h) de 17 a 19.30h (a Llavorsí) Inscripció als tallers per pares i mares EQUIP DOCENT Laia Casas Va iniciar la seva activitat docent treballant amb alumnes amb diferents necessitats educatives, fet que li va permetre investigar metodologies d’aprenentatge actives, interactives i inclusives. Des de fa anys, assessora i acompanya a diferents agents educatius (docents, famílies, alumnes) en el seu procés de transformació. Coautora del llibre “Educarnos para educar. Neuroaprendizaje para transformar la educación” (2017) Edicions Paidós. Diplomada en Magisteri de Pedagogia Terapèutica, Màster en Educació Emocional i en Benestar per la Universitat de Barcelona Màster en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la Universitat Autònoma de Barcelona Postgrau en Neuroeducació per la Universitat de Barcelona.   Llavorsí

  Organitzadors

  imatge de Admin