Taller de llibre d’artista El jardí de la meva ment

dg. 06 octubre 201910:0019:30
  • Activitat Jove
  • Cursos i tallers

Com si fos un arxiu o un herbari meravellós habitat d’éssers monstruosos. Tot això és el que hi ha dins la nostra imaginació i que podem alimentar cada dia convertint-ho en les nostres fantasies. Són aquelles plantes que fan que cadascun dels nostres “jardins” siguin un lloc únic. Tenint en compte aquesta idea i treballant amb llenguatges diferents i tècniques d’enquadernació i de composició gràfica artesanals, els participants realitzaran un petit llibre que serà el format on a través d’una comunicació visual concretarem visions poètiques i mons personals. Els resultats s’analitzaran verificant les seves possibilitats de ser reproduïts i autoeditats.

Coneixements

No fa falta tenir coneixements previs. És convenient que cada participant porti un estoig personal amb les eines que prefereixi. Cadascú s’emportarà al finalitzar el seu llibre-prototip. El preu del taller inclou material bàsic per realitzar el llibre-prototip.

TERMINI INSCRIPCIONS: 2 d’octubre! Places limitades!

Inscripcions:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Sort

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-06 10:00:00 2019-10-06 19:30:00 Europe/Madrid Taller de llibre d’artista El jardí de la meva ment Com si fos un arxiu o un herbari meravellós habitat d’éssers monstruosos. Tot això és el que hi ha dins la nostra imaginació i que podem alimentar cada dia convertint-ho en les nostres fantasies. Són aquelles plantes que fan que cadascun dels nostres “jardins” siguin un lloc únic. Tenint en compte aquesta idea i treballant amb llenguatges diferents i tècniques d’enquadernació i de composició gràfica artesanals, els participants realitzaran un petit llibre que serà el format on a través d’una comunicació visual concretarem visions poètiques i mons personals. Els resultats s’analitzaran verificant les seves possibilitats de ser reproduïts i autoeditats. Coneixements No fa falta tenir coneixements previs. És convenient que cada participant porti un estoig personal amb les eines que prefereixi. Cadascú s’emportarà al finalitzar el seu llibre-prototip. El preu del taller inclou material bàsic per realitzar el llibre-prototip. TERMINI INSCRIPCIONS: 2 d’octubre! Places limitades! Inscripcions: S'està carregant… Sort

Inscrits

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà