Serveis de treball - Oficina Jove

En l'àmbit de treball destaquen els serveis i projectes següents:

 • Projecte Activa't
  Nou projecte per la millora de l'ocupabilitat dels #joves de 16 a 29 anys, amb formació + pràctiques, incentius a la participació de 150€/mes i garantim contractes de mínim 6 mesos per almenys 5 dels participants! Més informació a: http://activat.pallarssobira.cat 


   

 • Programa Garantía Juvenil
  Inscripció, suport i seguiment dels joves d'entre 16 i 29 anys que no estan estudiant ni treballant i busquen oportunitats de formació, pràctiques o feina al Programa Garantía Juvenil. Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 10 a 14h i de 16 a 19h i divendres de 10 a 14h a l'Oficina Jove - Casa Xorret
  Més informació a: http://garantiajuvenil.pallarssobira.cat
  Responsables del servei: Mireia Giménez
   
 • Borsa de feina
  Suport a la recerca de feina (CV, càpsules formatives, etc). Servei de borsa de feina per empreses.
  Consulteu les ofertes de feina vigents a: http://feina.femsobira.cat
  Responsables del servei: Mireia Giménez i Anna P.
   
 • Banc de dades i directori d'empreses i professionals
  Aquest vol ser el recull de dades d’empreses i professionals del Pallars Sobirà de referència per conèixer la vostra activitat, necessitats laborals, empresarials i altres demandes. També ens servirà al conjunt d’institucions de la comarca per tenir una base de dades compartida per a gestionar serveis de Borsa de pràctiques, Borsa de treball, Directori públic d’empreses i professionals i Estudis del teixit econòmic.
  Participeu responent aquest formulari breu (són 2 minuts!)
  Responsables del servei: Mireia Giménez i Aram
   
 • Servei de suport a l'emprenedoria
  Suport al procés de creació d'un projecte d'empresa i/o professional, accions de formació i divulgació i el servei d'intermediació d'ofertes i demandes de feina comarcal.
  • Dades de contacte del servei:
   c/ mig, 9 SORT 25560
   T. 973 62 01 07
   Responsables del servei: Lluís, Anna i Xavier
    
 • Projecte "Trobem-nos"
  Projecte pilot de suport al col·lectiu de professionals autònoms de la comunicació i la imatge de l'Alt Pirineu on s'acompanya el procés d'auto-organització d'aquest col·lectiu amb l'objectiu principal de compartir necessitats i recursos i engegar sinèrgies entre els professionals del sector i en un segon moment amb el territori. Les actuacions d'aquest programa són fins al moment la organització de trobades periòdiques amb el format de compartir projectes, petites càpsul·les d'auto-formació i laboratori d'idees per a definir noves actuacions.
  Més informació a trobemnos.pallarssobira.cat (Projecte temporalment suspès)
  Responsable de suport a la coordinació: Aram