Què fem a l'Oficina Jove?

Què és l'Oficina Jove del Pallars Sobirà?

La Oficina Jove del Pallars Sobirà és un servei públic creat al 2015 que agrupa els serveis tècnics de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de l'Ajuntament de Sort amb l'objectiu de coordinar i optimitzar els serveis, actuacions i recursos en matèria de Joventut.

Qui som?

A data d'avui l'Oficina compta amb 3 tècnics:

 • Sílvia Montané Perucho
  És la tècnica de Joventut municipal de Sort i s'encarrega del serveis de Salut, del SIAD local, de gestionar l'Hotel d'entitats Casa Xorret i del Projecte No Perdis el Nord!
   
 • Mireia G. Marquès
  És la tècnica impulsora del programa Garantia Juvenil i s'encarrega del servei de Treball, la Borsa i club de feina i el projecte Activa't per la Garantia Juvenil
   
 • Aram López Roca
  És el tècnic de Joventut comarcal i s'encarrega del servei d'Educació, del control d'Instal·lacions juvenils i seguiment d'activitats de lleure amb menors, del Projecte Consell Obert de Joves.

 

Horari dels tècnics:

Serveis de l'Oficina Jove

Els serveis d'informació i assessorament de l'Oficina Jove els estem desplegant i millorant paulatinament, doncs desplegar-los de forma complerta i adequada requereix una inversió de temps i recursos molt gran. De moment són els següents (educació, treball i salut) i tenen aquest abast (en groc en fase de desplegament, en verd servei operatiu):

Serveis d'informació de l'Oficina Jove

Projectes de l'Oficina Jove

 • No perdis el nord!
  El projecte té l'objectiu principal d'acompanyar l'educació emocional dels adolescents i preveu accions destinades al professorat i professionals que intervenen amb joves (Curs de Formació anual per professionals a l'octubre - novembre), a les famílies (tallers i/o xerrades a demanda per les AMPES, de gener a març), als joves (tallers als instituts i Jornades de Salut Activa a Planes de Son, a l'abril - maig) i difusió general del projecte i dels seus continguts a la ciutadania en general.
  Més info: http://salut.pallarssobira.cat
   
 • Consell Obert de joves
  El projecte consisteix breument en desplegar un nou espai de participació jove amb la voluntat de fer emergir el paper proactiu dels i les joves i que proposa com a principal alicient la prova pilot d'uns primers pressupostos participatius comarcals de joventut.
  Més info: http://conselljove.femsobira.cat
   
 • Activa't per la Garantia Juvenil
  Aquest és un projecte d'orientació, formació i pràctiques en sectors amb facilitat d'inserció laboral de la comarca per a joves de Garantia Juvenil que s'impulsa amb el suport d'EduXarxa. El desplegament complet d'aquest projecte està supeditat a la resolució positiva de la convocatòria d'ajuts "Municipis i comarques" del SOC.
  Més info: http://garantiajuvenil.pallarssobira.cat

Eines de comunicació

Desde l'Oficina Jove impulsem diverses plataformes de comunicació per afavorir la comunicació local:

 • Plataforma web FemSobira.cat: S'ofereix una plataforma web social per grups, empreses, entitats i projectes on difondre les seves activitats i continguts. Molts dels continguts d'aquest portal web (l'agenda en especial) es recullen mensualment en la publicació paper que editem amb el mateix nom.
  Més info
   
 • Revista en paper FemSobira.cat: Es tracta d'una publicació mensual de 20 planes en format DIN A5 que editem en paper amb una tirada de 1.000 exemplars.
  Més info: http://fempirineu.cat/femsobira

Per saber-ne més

Oficina Jove del Pallars Sobirà (vCard)