Jornada "Preguntes i respostes sobre la higienització de superfícies alimentàries davant la crisis del COVID-19"

dj. 02 abril 202017:0018:00
  • Jornades i Xerrades

Estem davant una situació difícil i nova per a tots, pel risc que representa la pandèmia provocada pel COVID19. En aquest nou context, la indústria agroalimentària es manté com un dels sectors imprescindibles, que ha hagut d’intensificar la seva activitat per respondre a l’augment de la demanda i garantir l’abastiment a la població.

Des de l’Escola Agrària de l’Empordà intentarem donar resposta a aquestes i altres preguntes a través d’una formació en línia que podreu seguir des dels vostres llocs de confinament. Comptarem amb la col·laboració del Dr. José Juan Rodríguez, Catedràtic d’Universitat del Departament de Ciència Animal i dels Aliments - Àrea de Nutrició i Bromatologia- de la UAB.

Aquesta jornada es realitza en línia. La jornada començarà a les 11h i durarà una hora, un cop finalitzada la formació, ens podreu enviar els dubtes que us sorgeixin per correu electrònic i el professor intentarà donar-los resposta.

Formulari d'inscripció

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-04-02 17:00:00 2020-04-02 18:00:00 Europe/Madrid Jornada "Preguntes i respostes sobre la higienització de superfícies alimentàries davant la crisis del COVID-19" Estem davant una situació difícil i nova per a tots, pel risc que representa la pandèmia provocada pel COVID19. En aquest nou context, la indústria agroalimentària es manté com un dels sectors imprescindibles, que ha hagut d’intensificar la seva activitat per respondre a l’augment de la demanda i garantir l’abastiment a la població. Des de l’Escola Agrària de l’Empordà intentarem donar resposta a aquestes i altres preguntes a través d’una formació en línia que podreu seguir des dels vostres llocs de confinament. Comptarem amb la col·laboració del Dr. José Juan Rodríguez, Catedràtic d’Universitat del Departament de Ciència Animal i dels Aliments - Àrea de Nutrició i Bromatologia- de la UAB. Aquesta jornada es realitza en línia. La jornada començarà a les 11h i durarà una hora, un cop finalitzada la formació, ens podreu enviar els dubtes que us sorgeixin per correu electrònic i el professor intentarà donar-los resposta. Formulari d'inscripció Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà