Jornada de networking professional entre joves i empreses

dl. 14 maig 201810:3015:00
 • Activitat Jove
 • Jornades i Xerrades

Termini d'inscripció: TANCAT

Programa de les jornades (a l'Hotel Pessets):

 • Acreditacions per als candidats (a les 10.30h)
 • Presentació Jornada (a les 11h)
 • Presentació de les empreses i ofertes de treball (11.05h) 
 • Tallers previs de preparació al cara-cara entre joves i empreses (11.30h)
  • per empreses: Explicació per part d'una experta en RRHH de la dinàmica "cara-a-cara" i recomanacions per "Com trobar el perfil que busquem"
  • per candidats/es: Explicació per part d'una experta en RRHH de la dinàmica "cara-a-cara" i recomanacions per "Com presentar el meu perfil en 3 minuts!
 • Taula "cara a cara" entre empreses i candidats/es (12.30h)
 • Serveis d'assessorament especialista "Cornersjob" i piscolabis a la zona de confort (14h)
 • Fi de la jornada (15h)

Què oferim a les persones que busquen feina?

 • Una setmana abans de les jornades farem una formació i assessorament amb professionals experimentats per revisar i millorar la vostra candidatura en funció de les ofertes que hagueu escollit.
 • Durant les jornades facilitarem espais i dinàmiques perquè tant vosaltres com les empreses tregueu el màxim profit de les jornades i pogueu donar a conèixer el vostre potencial professional.
 • Acompanyant al piscolabis hi haurà serveis d'assessorament especialitzat sobre drets i deures laborals, com encarar l'inici de feina i/o com revisar l'estratègia de recerca de feina.

Què oferim a les empreses?

 • Recollim i revisem les vostres ofertes de feina per definir el perfil que busqueu i poder buscar els candidats/es que compleixin els vostres requisits.
 • Durant les jornades facilitarem espais i dinàmiques perquè tant vosaltres com els candidats/es tregueu el màxim profit de les jornades i pogueu conèixer els candidats/es que millor encaixin amb el perfil que busqueu!
 • Acompanyant al piscolabis hi haurà serveis d'assessorament especialitzat per resoldre possibles dubtes en relació als candidats que heu entrevistat, sobre contractacions, bonificacions, etc

Us ha quedat cap dubte? us escoltem...

Contacteu-nos al 638723950 / oficinajove@pallarssobira.cat

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

 • Sort

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-05-14 10:30:00 2018-05-14 15:00:00 Europe/Madrid Jornada de networking professional entre joves i empreses Termini d'inscripció: TANCAT Formulari d'inscripció a les jornades pels candidats/es Formulari per les empreses per enviar ofertes Programa de les jornades (a l'Hotel Pessets): Acreditacions per als candidats (a les 10.30h) Presentació Jornada (a les 11h) Presentació de les empreses i ofertes de treball (11.05h)  Tallers previs de preparació al cara-cara entre joves i empreses (11.30h) per empreses: Explicació per part d'una experta en RRHH de la dinàmica "cara-a-cara" i recomanacions per "Com trobar el perfil que busquem" per candidats/es: Explicació per part d'una experta en RRHH de la dinàmica "cara-a-cara" i recomanacions per "Com presentar el meu perfil en 3 minuts!"  Taula "cara a cara" entre empreses i candidats/es (12.30h) Serveis d'assessorament especialista "Cornersjob" i piscolabis a la zona de confort (14h) Fi de la jornada (15h) Què oferim a les persones que busquen feina? Una setmana abans de les jornades farem una formació i assessorament amb professionals experimentats per revisar i millorar la vostra candidatura en funció de les ofertes que hagueu escollit. Durant les jornades facilitarem espais i dinàmiques perquè tant vosaltres com les empreses tregueu el màxim profit de les jornades i pogueu donar a conèixer el vostre potencial professional. Acompanyant al piscolabis hi haurà serveis d'assessorament especialitzat sobre drets i deures laborals, com encarar l'inici de feina i/o com revisar l'estratègia de recerca de feina. Què oferim a les empreses? Recollim i revisem les vostres ofertes de feina per definir el perfil que busqueu i poder buscar els candidats/es que compleixin els vostres requisits. Durant les jornades facilitarem espais i dinàmiques perquè tant vosaltres com els candidats/es tregueu el màxim profit de les jornades i pogueu conèixer els candidats/es que millor encaixin amb el perfil que busqueu! Acompanyant al piscolabis hi haurà serveis d'assessorament especialitzat per resoldre possibles dubtes en relació als candidats que heu entrevistat, sobre contractacions, bonificacions, etc Us ha quedat cap dubte? us escoltem... Contacteu-nos al 638723950 / oficinajove@pallarssobira.cat   Sort

Inscrits

Organitzadors