Formació per unes Festes lliures de masclismes al Pallars Sobirà

dv. 28 juny 2019
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Aquest estiu arrenquem al Pallars Sobirà la campanya comarcal "Només Si és Si" per unes festes majors lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbia

És per aquest motiu que us convoquem el divendres 28 de juny a la formació sobre violències sexuals en espais d'oci nocturn (amb opció de matí o tarda) adreçada a comissions de festes i persones interessades per col·laborar en la campanya i conèixer el protocol "Només Sí és Sí" per saber com actuar en cas que calgui. 

La vostra col·laboració és imprescindible! Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Formulari d'inscripció a la formació:

Consulteu més informació al web Nomessiessi.pallarssobira.cat sobre la campanya, les accions i afegiu-vos a les comissions de festes i persones sensibilitzades que ja col·laboren. 

Aquesta iniciativa esta impulsada pel SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, tots els Ajuntaments amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere entre altres.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638 723 950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-06-28 00:00:00 2019-06-28 00:00:00 Europe/Madrid Formació per unes Festes lliures de masclismes al Pallars Sobirà Aquest estiu arrenquem al Pallars Sobirà la campanya comarcal "Només Si és Si" per unes festes majors lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbia.  És per aquest motiu que us convoquem el divendres 28 de juny a la formació sobre violències sexuals en espais d'oci nocturn (amb opció de matí o tarda) adreçada a comissions de festes i persones interessades per col·laborar en la campanya i conèixer el protocol "Només Sí és Sí" per saber com actuar en cas que calgui.  La vostra col·laboració és imprescindible! Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes! Formulari d'inscripció a la formació: S'està carregant... Consulteu més informació al web Nomessiessi.pallarssobira.cat sobre la campanya, les accions i afegiu-vos a les comissions de festes i persones sensibilitzades que ja col·laboren.  Aquesta iniciativa esta impulsada pel SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, tots els Ajuntaments amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere entre altres. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors