Exposició #sersobirajove

dv. 06 desembre 201918:00
a
dl. 09 desembre 201910:00
  • Activitat Jove
  • Exposicions

Exposició #sersobirajove. Els i les joves expliquen i mostren com és ser jove i viure al Pallars Sobirà. Inaguració el divendres 06 de desembre a les 18h a la Plaça Major de Sort

 

PERQUÈ I D'ON SURT AQUESTA EXPOSICIÓ?

Als Pressupostos Joves 2019 del Pallars Sobirà es van aprovar 7 propostes. Una d’aquestes era realitzar un curs de foto amb un import de 665€.

Es va preguntar als i les joves participants : què era per ells/es ser jove al Pallars Sobirà, per inspirar-los en les seves fotografies i començar a treballar els Plans Locals i Comarcals de Joventut de 2020.

Aquests, consisteixen en la planificació estratègica de les polítiques de joventut a un municipi (Pla Local) i comarca (Plans Comarcals). Es tracta, per tant, d’un instrument de planificació de les polítiques que tenen en consideració a la població jove del municipi i que permet pensar prèviament en la millor intervenció segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

Per redactar aquests Plans es duu a terme un extens procés participatiu que permet incorporar l’anàlisi i les propostes de molts actors diferents: representants dels diversos grups polítics municipals, tècnics de les diverses àrees implicades, professionals que tenen la població juvenil com el seu àmbit d’estudi o de treball (professors d’institut, educadors, etc.) i, especialment, de la pròpia població jove que finalment serà destinatària d’aquestes polítiques.

Aquesta proposta és doncs, l'inici de la campanya #sersobirajove la qual té per objectiu consultar als i les joves què és per ells/es ser jove al Pallars Sobirà així com comptar amb la seva aportació d'idees i propostes. 

Per poder-hi participar, es demana que es facin una foto que simbolitzi què vol dir per ells/es ser jove al Sobirà i la pengin a instagram amb els hashtags #sersobirajove i #pallarssobira. 

Més informació a ja.cat/sersobirajove.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973620999

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-12-06 18:00:00 2019-12-09 10:00:00 Europe/Madrid Exposició #sersobirajove Exposició #sersobirajove. Els i les joves expliquen i mostren com és ser jove i viure al Pallars Sobirà. Inaguració el divendres 06 de desembre a les 18h a la Plaça Major de Sort   PERQUÈ I D'ON SURT AQUESTA EXPOSICIÓ? Als Pressupostos Joves 2019 del Pallars Sobirà es van aprovar 7 propostes. Una d’aquestes era realitzar un curs de foto amb un import de 665€. Es va preguntar als i les joves participants : què era per ells/es ser jove al Pallars Sobirà, per inspirar-los en les seves fotografies i començar a treballar els Plans Locals i Comarcals de Joventut de 2020. Aquests, consisteixen en la planificació estratègica de les polítiques de joventut a un municipi (Pla Local) i comarca (Plans Comarcals). Es tracta, per tant, d’un instrument de planificació de les polítiques que tenen en consideració a la població jove del municipi i que permet pensar prèviament en la millor intervenció segons les necessitats existents i els recursos disponibles. Per redactar aquests Plans es duu a terme un extens procés participatiu que permet incorporar l’anàlisi i les propostes de molts actors diferents: representants dels diversos grups polítics municipals, tècnics de les diverses àrees implicades, professionals que tenen la població juvenil com el seu àmbit d’estudi o de treball (professors d’institut, educadors, etc.) i, especialment, de la pròpia població jove que finalment serà destinatària d’aquestes polítiques. Aquesta proposta és doncs, l'inici de la campanya #sersobirajove la qual té per objectiu consultar als i les joves què és per ells/es ser jove al Pallars Sobirà així com comptar amb la seva aportació d'idees i propostes.  Per poder-hi participar, es demana que es facin una foto que simbolitzi què vol dir per ells/es ser jove al Sobirà i la pengin a instagram amb els hashtags #sersobirajove i #pallarssobira.  Més informació a ja.cat/sersobirajove. Sort

Inscrits

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà