Eines per acompanyar una situació de bullying des de casa

dv. 01 febrer 201917:3019:30
  • Cursos i tallers
  • Jornades i Xerrades

Les famílies són una part important pel que fa a la intervenció i la prevenció de l’assetjament escolar, per això és de vital importància comprendre el fenomen del bullying. Només comprenent-lo podrem erradicar-lo.

Per què el meu fill, la meva filla agredeix altres joves? Què ha d’aprendre? Per què el meu fill, la meva filla és agredida? Què ha d’aprendre? Què poden fer les persones espectadores? No hi ha persones dolentes, hi ha persones poc felices.

A la xerrada es donaran eines per adonar-nos de quin paper juga la família en aquesta situació i es donarà l’oportunitat de reflexionar sobre quin tipus de referent estic sent per al meu fill/a.

CONTINGUTS:

  • Característiques del Bullying.
  • Anàlisi de les persones involucrades: persona que agredeix, persona agredida, espectadors/es.
  • Proporcionar eines per acompanyar i facilitar l’aprenentatge de totes les persones involucrades en una situació d’assetjament escolar. 

Formulari d'inscripció:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-02-01 17:30:00 2019-02-01 19:30:00 Europe/Madrid Eines per acompanyar una situació de bullying des de casa Les famílies són una part important pel que fa a la intervenció i la prevenció de l’assetjament escolar, per això és de vital importància comprendre el fenomen del bullying. Només comprenent-lo podrem erradicar-lo. Per què el meu fill, la meva filla agredeix altres joves? Què ha d’aprendre? Per què el meu fill, la meva filla és agredida? Què ha d’aprendre? Què poden fer les persones espectadores? No hi ha persones dolentes, hi ha persones poc felices. A la xerrada es donaran eines per adonar-nos de quin paper juga la família en aquesta situació i es donarà l’oportunitat de reflexionar sobre quin tipus de referent estic sent per al meu fill/a. CONTINGUTS: Característiques del Bullying. Anàlisi de les persones involucrades: persona que agredeix, persona agredida, espectadors/es. Proporcionar eines per acompanyar i facilitar l’aprenentatge de totes les persones involucrades en una situació d’assetjament escolar.  Formulari d'inscripció: S'està carregant... Sort

Inscrits

Organitzadors