DOC: LAST DAYS IN SHIBATI

dc. 12 desembre 201820:0021:15
  • Cinema i vídeo

Lloc i hora: 

Fitxa tècnica: 

  • Dirección: Hendrick Dusollier
  • Any: 2017  58 min.
  • VO en xinès subtitulat en català 

Sinopsi: 

El nen Zhou Hong i la senyora Xue Lian han de marxar de l’última barriada històrica que queda a la gran ciutat de Chongqing, ja que aviat serà destruïda per construir un nou barri. Obligats a abandonar el que ha estat casa seva fins aleshores, els estrets carrers del barri de Shibati fan de testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer. La gentrificació pren moltes formes, i aquesta n’és una.

La destrucció de les antigues barriades a la Xina és un reflex de les polítiques urbanístiques, socials i culturals d’un país on allò vell, tradicional i històric ha de donar pas a allò nou, contemporani i sense ànima. Una reflexió sobre la canviant Xina contemporània que, a poc a poc, va deixant perdre la seva història i el seu llegat.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638 723 950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-12-12 20:00:00 2018-12-12 21:15:00 Europe/Madrid DOC: LAST DAYS IN SHIBATI Lloc i hora:  Lloc: Cinema Els Til·lers, Polisportiu Sort Hora: 20h Fitxa tècnica:  Dirección: Hendrick Dusollier Any: 2017  58 min. VO en xinès subtitulat en català  Sinopsi:  El nen Zhou Hong i la senyora Xue Lian han de marxar de l’última barriada històrica que queda a la gran ciutat de Chongqing, ja que aviat serà destruïda per construir un nou barri. Obligats a abandonar el que ha estat casa seva fins aleshores, els estrets carrers del barri de Shibati fan de testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer. La gentrificació pren moltes formes, i aquesta n’és una. La destrucció de les antigues barriades a la Xina és un reflex de les polítiques urbanístiques, socials i culturals d’un país on allò vell, tradicional i històric ha de donar pas a allò nou, contemporani i sense ànima. Una reflexió sobre la canviant Xina contemporània que, a poc a poc, va deixant perdre la seva història i el seu llegat. Més info: https://eldocumentaldelmes.com/doc/last-days-in-shibati/ Sort

Inscrits

Organitzadors