DOC del mes a Sort: LA TEORIA SUECA DE L’AMOR

dc. 31 juliol 201920:0021:30
  • Cinema i vídeo

Lloc i hora: 

Fitxa tècnica: 

  • Direcció: Erik Gandini
  • Dinamarca, Suecia, Noruega, 2016
  • 76 min. V.O. en anglès subtitulat en català  

Sinopsi: 

El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecte amb una altíssima qualitat de vida. Però realment és un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta?

Sense la necessitat de demanar ajuda ni favors, el contacte humà queda reduït a la mínima expressió. Cada cop hi ha més mares solteres que tenen fills amb inseminació artificial. El nombre de gent que mor en solitud augmenta any rere any. Val la pena assumir l’aïllament i la soledat per tenir una vida autònoma i independent?

L’iconoclasta director Erik Gandini explora l’estil de vida suec amb sentit de l’humor, reflexionant sobre com una vida segura i fàcil pot convertir-se en una existència buida i solitària.

Premis i festivals: 

  • Docville – Bèlgica, 2016
  • CPH:DOX – Dinamarca, 2015
  • Stockholm Film Festival – Suècia, 2015
  • IDFA – Països Baixos, 2015

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

638 723 950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-07-31 20:00:00 2019-07-31 21:30:00 Europe/Madrid DOC del mes a Sort: LA TEORIA SUECA DE L’AMOR Lloc i hora:  Lloc: Cinema Els Til·lers, Polisportiu Sort Hora: 20h Fitxa tècnica:  Direcció: Erik Gandini Dinamarca, Suecia, Noruega, 2016 76 min. V.O. en anglès subtitulat en català   Sinopsi:  El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecte amb una altíssima qualitat de vida. Però realment és un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta? Sense la necessitat de demanar ajuda ni favors, el contacte humà queda reduït a la mínima expressió. Cada cop hi ha més mares solteres que tenen fills amb inseminació artificial. El nombre de gent que mor en solitud augmenta any rere any. Val la pena assumir l’aïllament i la soledat per tenir una vida autònoma i independent? L’iconoclasta director Erik Gandini explora l’estil de vida suec amb sentit de l’humor, reflexionant sobre com una vida segura i fàcil pot convertir-se en una existència buida i solitària. Més info: https://eldocumentaldelmes.com/doc/the-swedish-theory-of-love/ Premis i festivals:  Docville – Bèlgica, 2016 CPH:DOX – Dinamarca, 2015 Stockholm Film Festival – Suècia, 2015 IDFA – Països Baixos, 2015 Sort

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà