DOC DEL MES DE GENER

dj. 09 gener 202020:0021:30
  • Cinema i vídeo

Lloc i hora:

  • Lloc: Ecomuseu de les Valls d’Àneu
  • Hora: 20h

Fitxa tècnica:

  • Direcció: Vitaly Mansky Suècia
  • Any: 2018
  • Idioma: VO en rus, subtitulat en català

Sinopsis:

Com si es tractés de l'entrada a una nova era, al 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i encara avui president: Vladimir Putin. Com va ser el seu ascens a el poder? Com es va convertir en un dels polítics més influents i controvertits de l'panorama mundial?

A través de testimonis com l'antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l'actual president va pujar a el poder i ha mantingut la seva posició durant dos dècades.

Mitjançant el material d'arxiu personal gravat al llarg de l'any 2000 i d'uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de la "Operació Successor", l'entramat polític que va portar a el poder a Putin. Mansky havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya de l'polític que aviat es va convertir en un dels líders més controvertits de l'actualitat.

A través d'antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules de el temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle íntim, va ascendir a el poder i qui van ser els actors que ho van fer possible.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu
Afegeix al teu calendari 2020-01-09 20:00:00 2020-01-09 21:30:00 Europe/Madrid DOC DEL MES DE GENER Lloc i hora: Lloc: Ecomuseu de les Valls d’Àneu Hora: 20h Fitxa tècnica: Direcció: Vitaly Mansky Suècia Any: 2018 Idioma: VO en rus, subtitulat en català Sinopsis: Com si es tractés de l'entrada a una nova era, al 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i encara avui president: Vladimir Putin. Com va ser el seu ascens a el poder? Com es va convertir en un dels polítics més influents i controvertits de l'panorama mundial? A través de testimonis com l'antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l'actual president va pujar a el poder i ha mantingut la seva posició durant dos dècades. Mitjançant el material d'arxiu personal gravat al llarg de l'any 2000 i d'uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de la "Operació Successor", l'entramat polític que va portar a el poder a Putin. Mansky havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya de l'polític que aviat es va convertir en un dels líders més controvertits de l'actualitat. A través d'antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules de el temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle íntim, va ascendir a el poder i qui van ser els actors que ho van fer possible. Esterri d'Àneu

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà