Doc del Mes: "BOBBI JENE" a Sort

dc. 27 març 201920:0022:00
  • Activitat Jove
  • Cinema i vídeo

SINÒPSI

Després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Als 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai.

Assistim a la lluita d’una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques. Aquest nou entorn, lluny d’aturar-la, farà aflorar en ella tota la seva creativitat, imposant-se a l’escena de Nova York amb una intensa i violenta peça de dansa en la que posarà a prova el seu propi llindar de dolor i la seva resistència emocional.

FITXA TÈCNICA

ANY: 2017
Direcció: Elvira Lind
Producció: Julie Leerskov, Sara Stockmann
Coproducció: Mathilde Dedye
Fotografia: Elvira Lind
Edició: Adam Nielsen
Música: Uno Helmersson
So: Martin Sandström
Idioma i Vo: V.O. en anglès subtitulat en català

PREMIS I FESTIVALS

Premi a Millor Documental, Millor Edició i Millor Fotografia. Tribeca Film Festival – EUA, 2017
Premi del Jurat Jove. CinéDOC-Tblisi – Geòrgia, 2018
2n Premi. DokuBaku IDFF – Azerbaidjan, 2018
Secció Oficial. DocsBarcelona – Espanya, 2018
Melbourne IFF – Austràlia, 2017
DocAviv – Israel, 2017
HotDocs – Canadà, 2017
Secció Grand Angle. Visions de Reel – Suïssa, 2017

TRÀILER

https://youtu.be/jzfVmYWZg4U

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-03-27 20:00:00 2019-03-27 22:00:00 Europe/Madrid Doc del Mes: "BOBBI JENE" a Sort SINÒPSI Després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Als 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai. Assistim a la lluita d’una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques. Aquest nou entorn, lluny d’aturar-la, farà aflorar en ella tota la seva creativitat, imposant-se a l’escena de Nova York amb una intensa i violenta peça de dansa en la que posarà a prova el seu propi llindar de dolor i la seva resistència emocional. FITXA TÈCNICA ANY: 2017 Direcció: Elvira Lind Producció: Julie Leerskov, Sara Stockmann Coproducció: Mathilde Dedye Fotografia: Elvira Lind Edició: Adam Nielsen Música: Uno Helmersson So: Martin Sandström Idioma i Vo: V.O. en anglès subtitulat en català PREMIS I FESTIVALS Premi a Millor Documental, Millor Edició i Millor Fotografia. Tribeca Film Festival – EUA, 2017 Premi del Jurat Jove. CinéDOC-Tblisi – Geòrgia, 2018 2n Premi. DokuBaku IDFF – Azerbaidjan, 2018 Secció Oficial. DocsBarcelona – Espanya, 2018 Melbourne IFF – Austràlia, 2017 DocAviv – Israel, 2017 HotDocs – Canadà, 2017 Secció Grand Angle. Visions de Reel – Suïssa, 2017 TRÀILER https://youtu.be/jzfVmYWZg4U Sort

Inscrits

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà