Càpsula 5 Arrela't: Entendre i abordar els conflictes de forma positiva (online)

ds. 19 juny 202110:00
a
dg. 20 juny 202112:00
  • Cursos i tallers

Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes!

En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social.

Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades!

  • 5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva
    Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar.
    QUI: Assoc. La Lluerna      
    QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online)

Inscripcions:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-19 10:00:00 2021-06-20 12:00:00 Europe/Madrid Càpsula 5 Arrela't: Entendre i abordar els conflictes de forma positiva (online) Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes! En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social. Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades! 5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar. QUI: Assoc. La Lluerna       QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online) Inscripcions: S'està carregant… Alt Pirineu

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin