Càpsula 4 Arrela't: Com captivar el meu públic objectiu? (online)

dc. 16 juny 202117:00
a
dj. 17 juny 202119:00
 • Cursos i tallers

Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes!

En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social.

Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades!

 • 4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives
  Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància".
  QUI: Mònica Wela
  QUAN: El 16 i 17 de juny de 17 a 19h (online)

 

 • 5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva
  Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar.
  QUI: Assoc. La Lluerna      
  QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online)

Inscripcions:

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

 • Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

638723950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-16 17:00:00 2021-06-17 19:00:00 Europe/Madrid Càpsula 4 Arrela't: Com captivar el meu públic objectiu? (online) Càpsules formatives Arrela't Alt Pirineu i Aran per activar projectes! En aquesta 1a edició s'ofereixen 5 càpsules online dividides en 2 sessions de 2h cadascuna (continguts + assessorament grupal) en els àmbits de: la gestió d’equips, anàlisi de viabilitat, fiscalitat i gestió econòmica, comunicació i màrqueting, estratègies d'impacte social. Inscriu-te a les càpsules que t'interessin. Places limitades! 4) Com captivar el meu públic? Estratègies de comunicació efectives Identificar què necessitem comunicar, a qui i per a què. Conèxier estratègies, exemples i eines de comunicació per captivar el públic objectiu per un fi concret i com mantenir i madurar aquesta relació amb el temps per guanyar confiança i  "rellevància". QUI: Mònica Wela QUAN: El 16 i 17 de juny de 17 a 19h (online)   5) Entendre i abordar els conflictes de forma positiva Entendre el Cicle bàsic de resolució de conflictes i conèixer eines per abordar-lo ens permetrar deixar de perdre temps i energies amb conflictes mal resolts i poder encarar-los com una eina útil per millorar processos, actituds i maneres d’organitzar-nos i funcionar. QUI: Assoc. La Lluerna       QUAN: El 19 i 20 de juny de 10h a 12h (online) Inscripcions: S'està carregant… Alt Pirineu

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Admin