Al Pallars Només Si és Si

dj. 25 abril 201918:0021:00
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries

Estem engegant una campanya comarcal "Només Si és Si" per unes festes majors lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbia.

És per aquest motiu que us convoquem el dia 25 d’abril a les 18h al Centre Cívic La Farga de Llavorsí a les persones responsables de les comissions de festes i persones sensibilitzades que volgueu col·laborar amb aquesta campanya. Us volem proposar accions i recursos a oferir a les Festes Majors que vulguin implicar-s'hi!

Per facilitar un canal àgil de comunicació us proposem entrar en un grup de Whatsapp (on informar dels dies i hores de trobada) que hem creat per a l'ocasió: https://ja.cat/nomessiessi

La vostra col·laboració és imprescindible! Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Aquesta iniciativa esta impulsada pel SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, tots els Ajuntaments amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere entre altres.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Llavorsí

Telèfon de contacte: 

638 723 950

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-04-25 18:00:00 2019-04-25 21:00:00 Europe/Madrid Al Pallars Només Si és Si Estem engegant una campanya comarcal "Només Si és Si" per unes festes majors lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbia. És per aquest motiu que us convoquem el dia 25 d’abril a les 18h al Centre Cívic La Farga de Llavorsí a les persones responsables de les comissions de festes i persones sensibilitzades que volgueu col·laborar amb aquesta campanya. Us volem proposar accions i recursos a oferir a les Festes Majors que vulguin implicar-s'hi! Per facilitar un canal àgil de comunicació us proposem entrar en un grup de Whatsapp (on informar dels dies i hores de trobada) que hem creat per a l'ocasió: https://ja.cat/nomessiessi La vostra col·laboració és imprescindible! Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes! Aquesta iniciativa esta impulsada pel SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, tots els Ajuntaments amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere entre altres. Llavorsí

Organitzadors