• Servei Públic

Busques feina? "Workshop ocupacional a la Seu d'Urgell

dt. 24 octubre 201709:1514:00
  • Jornades i Xerrades

El pròxim dimarts 24 d’octubre tindrà lloc la tercera edició del workshop ocupacional a la Seu d’Urgell a partir de dos quarts de nou del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici Les Monges de la Seu d’Urgell.

En aquest workshop ocupacional hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades.

Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com hostaleria, recepció i wellness, comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, Administració i comptabilitat i indústria.

Cal remarcar que es demana a les persones participants que compleixin el perfil (amb formació, experiència i/o habilitats professionals) d’aquelles professions que seleccionin en el moment de fer la inscripció.

Les persones que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la seva inscripció a través del següent formulari: http://bit.ly/workshop_alturgell_2017

El termini per a inscriure’s és el dilluns 23 d’octubre fins a les dues del migdia. Per a més informació es pot envair un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat o trucant al +34 973 355 608.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • La Seu d'Urgell
Afegeix al teu calendari 2017-10-24 09:15:00 2017-10-24 14:00:00 Europe/Madrid Busques feina? "Workshop ocupacional a la Seu d'Urgell El pròxim dimarts 24 d’octubre tindrà lloc la tercera edició del workshop ocupacional a la Seu d’Urgell a partir de dos quarts de nou del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici Les Monges de la Seu d’Urgell. En aquest workshop ocupacional hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com hostaleria, recepció i wellness, comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, Administració i comptabilitat i indústria. Cal remarcar que es demana a les persones participants que compleixin el perfil (amb formació, experiència i/o habilitats professionals) d’aquelles professions que seleccionin en el moment de fer la inscripció. Les persones que vulguin participar-hi hauran de formalitzar la seva inscripció a través del següent formulari: http://bit.ly/workshop_alturgell_2017 El termini per a inscriure’s és el dilluns 23 d’octubre fins a les dues del migdia. Per a més informació es pot envair un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat o trucant al +34 973 355 608. La Seu d'Urgell

Organitzadors